U sklopu obilazaka svih područja Lijepe Naše radi priprema za lokalne izbore 21. svibnja - na kojima ćemo, uopće ne sumnjamo, pobjedom dodatno stabilizirati i učvrsti vlast u državi - glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković održao je sinoć u Koprivnici sastanak s članovima koprivničko-križevačkoga županijskog odbora naše stranke.

Najbolji mogući kandidati

Glavni tajnik se obratio okupljenim novinarima uoči samog sastanka:

- Razgovaramo o kandidatu za župana koji bi bio najbolji i za HDZ i za ovaj kraj. Analiziramo više opcija. Do sada smo definirali 17 kandidata za župane, a ostalo je tek nekoliko županija i gradova u kojima još važemo najbolja moguća rješenja. Na terenu se ponegdje još vode razgovori i s potencijalnim koalicijskim partnerima. Ima još dosta vremena, do izbora je gotovo stotinu dana. Bolje je malo sačekati i - na žalost naših konkurenata - imati najbolje rješenje, nego žuriti i možda pogriješiti. U svakom slučaju, očekujemo da će HDZ na području Koprivničko-križevačke županije, kao i u ostatku Hrvatske, postići najbolji rezultat od svih stranaka.

Potvrda snage HDZ-a

Predsjednik županijskog HDZ-a Darko Sobota rekao je pak da zanimanje javnosti za ovu temu ne čudi, no vremena je sasvim dovoljno:

- Mi smo velika stranka s puno članova, po svemu smo najjači u županiji, a tako će biti i na lokalnim izborima! Bez obzira na to radi li se o izborima za župana ili načelnike i gradonačelnike. Donijet ćemo odluke koje nam jamče da ćemo na lokalnim izborima postići najbolje rezultate.

Za kraj, Jandroković je najavio da predsjednika HDZ-a i Vlade RH Andreja Plenkovića mogu očekivati u Koprivnici i više puta - s obzirom na važnost Koprivničko-križevačke županije.

Photo: drava-info.hr & ePodravina.hr

JEDANAESTI ŽUPANIJSKI ODBOR

Nakon Osijeka, Šibenika, Krapine, Virovitice, Gospića, Rijeke, Slavonskog Broda, Bjelovara, Siska i  Vrbovca, u Koprivnici je glavni tajnik Gordan Jandroković održao sastanak s jedanaestim županijskim odborom HDZ-a u okviru redovitih obilazaka terena s ciljem da se potanje upozna sa stanjem u stranačkim organizacijama i provjeri kako teku pripreme za izbore.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/ocekujemo-da-ce-nas-vladimir-bregovic-biti-novi-zupan-zagrebacke-zupanije

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-siska-franjo-saban-sigurno-zna-i-moze-bolje-od-aferama-opterecene-sdp-ove

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-bjelovaru-koalicija-s-hss-om-i-hsls-om-mudar-je-potez

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/brodsko-posavski-zupan-danijel-marusic-ide-po-novi-mandat

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/majda-buric-kandidatkinja-hdz-za-primorsko-goransku-zupanicu

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-licko-senjskoj-zupaniji-ocekujemo-pobjedu-i-u-novalji-i-u-otoccu

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-viroviticko-podravskoj-zupaniji-cilj-ponovno-pobijediti-u-svim

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-krapini-pobijedit-cemo-u-nizu-sredina-u-kojima-dosad-nismo-bili

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-sibeniku-ocekujemo-pobjedu

Između obilazaka terena diljem Lijepe Naše, glavni tajnik Jandroković sudjelovao je i na (redovitim) sjednicama Predsjedništva Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba i samoga Gradskog odbora.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/optimisticni-smo-hdz-ima-jako-dobre-izglede-u-zagrebu