Istraživanje na N1 televiziji dodatno je potvrdilo da su HDZ i Davor Filipović jedina brana pred profesionalnim demonstrantima i destruktivcima, pred platformom Možemo - koja planira Zagrepčanima nametnuti novi „porez na obnovu“ te među obiteljskim kućama izgraditi spalionicu i golemi centar za skupljanje otpada.

Spriječit ćemo taj pogubni naum!

Filipović se odvojio od konkurenata u borbi za 2. krug, pri čemu našem pobjedničkom kandidatu za gradonačelnika kontinuirano raste rejting. Sve ga više sugrađana prepoznaje kao stručnu, ali i odlučnu osobu koja će riješiti probleme u glavnom gradu Hrvatske, realizirati kapitalne razvojno-socijalne projekte u sinergiji s našom Vladom RH, uvesti novi model upravljanja Zagrebom i konsolidirati gradske financije.

HDZ-ov REJTING U UZLAZNOM TRENDU

Što se tiče HDZ-ove liste, idemo po većinu u Gradskoj skupštini Grada Zagreba!

S potporom od 19.7% - što je čak 8 postotnih bodova više nego što smo dobili na lokalnim izborima 2017. u Zagrebu! - odmakli smo svim političkim protivnicima (osim Možemo). Daleko iza nas je posrnuli SDP, NL Vesne Škare Ožbolt i Domovinski pokret nazaduju, a Most i BM 365 muče se oko izbornog praga.

A to je tek početak jer nam je prema svim anketama rejting u uzlaznom trendu! - poručuje predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Mislav Herman.

I važna napomena: s obzirom da ankete redovito precjenjuju Tomaševićevu družinu, a podcjenjuju HDZ i naše kandidate, sigurni smo da Filipović još bolje stoji, da ima znatno viši rejting! I što se tiče Gradske skupštine s pouzdanjem možemo konstatirati da smo na pravom, pobjedničkom putu!

Prisjetimo se, prema anketama je SDP trebao slaviti na lanjskim parlamentarnim izborima, a nama su „prognozirale“ 20-ak saborskih mandata manje nego što smo ih dobili u stvarnom životu.