Sad je bitno! HDZ je ključna stranka, potvrdilo je istraživanje HRT-a, koja može okupiti i predvoditi većinu u Gradskoj skupštini Grada Zagreba - većinu u kojoj neće sudjelovati destruktivci iz „Možemo“ i nekompetentni SDP.

SUNOVRAT ŠKARE OŽBOLT, BM 365 U PADU

S 13.4% potpore, za više smo od 6 postotnih bodova ispred Domovinskog pokreta, a za još većih 8% ispred BM 365, koji se bori da prijeđe izborni prag.

Sve druge opcije ispod su magične granice od 5%. Najviše razloga za brigu imaju Most (3.6%) te NL Vesna Škare Ožbolt (3.8%) - čiji je rejting potonuo nakon što je na sučeljavanju na Sveučilištu Vern javno priznala da kani koalirati s Tomislavom Sinčićem Tomaševićem i Joškom Klisovićem te iskazala divljenje prema predvodniku profesionalnih prosvjednika u našem gradu.

https://arhiva.hdz.hr/o/go-grada-zagreba/vijest/pa-ovo-je-sada-31-udruzenom-dvojcu-tomasevicklisovic-prikljucila-se-skare

JEDINA BRANA PRED DVOJCEM TOMAŠEVIĆ/KLISOVIĆ

I Davor Filipović, pokazuje Hrejting, jedina je brana pred profesionalnim prosvjednikom Tomaševićem i kumom Klisovićem. Odvojio se od ostalih kandidata.

- Zahvaljujem Zagrepčankama i Zagrepčanima na kontinuiranom rastu potpore koju mi ukazuju, vjerujem da me sugrađani prepoznaju kao čovjeka koji nema nikakvu mrlju, koji je u karijeri sve postigao prije ulaska u politiku te koji će uvesti novi, odgovorni i transparentni model upravljanja Zagrebom - komentirao je rezultate istraživanje naš pobjednički kandidat.

https://arhiva.hdz.hr/o/go-grada-zagreba/vijest/zajednicka-poruka-filipovic-sigurno-ulazi-u-2-krug-u-njemu-pobjeduje

Konsolidacijom ZG financija te realizacijom kapitalnih projekata uz pomoć europskih sredstava i u sinergiji s našom Vladom RH, učinit ću naš voljeni grad boljim, a život u njemu kvalitetnijim! Moj izbor garantira promjenu na bolje! - zaključio je Filipović.

Dodajmo da gđi Jeleni Pavičić Vukičević baš i nije nešto pomoglo naručivanje, naštimavanje i plasiranje u javnost vlastitih „anketa“.

https://arhiva.hdz.hr/o/go-grada-zagreba/vijest/pokusaj-da-se-anketom-utjece-na-birace-u-zagrebu

SASVIM SIGURNO JOŠ BOLJI REZULTAT

Za kraj važna napomena: naša će stranka, sasvim sigurno, 16. svibnja postići i daleko bolji rezultat. Tri su tome razloga: 1. ankete redovito umanjuju rejting HDZ-u, a uvećavaju ljevici; 2. istraživanje HTV-a provedeno je prije objave da na lokalne izbore idemo u koaliciji s HSU-om i HSLS-om; 3. neodlučnih je birača, prema HRejtingu, čak 16.3%, a velika većina njih sklonija je HDZ-u nego Možemo/SDP-u.