Zajedništvo, od kojeg strepe svi naši politički protivnici, sada je važnije nego ikad. Jer kada je HDZ jedinstven, onda je nepobjediv! A to ćemo, nakon trijumfa na parlamentarnim izborima, pokazati i onima lokalnima“ - poručio je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba dr. med. Mislav Herman u Hrvatskom Leskovcuna radnom sastanku Odbora HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb - zapad. 

Idemo po pobjedu na sve 4 razine u Zagrebu, od mjesnih odbora preko gradskih četvrti do Gradske skupštine i gradonačelnika! - podcrtao je Herman. 

Naš pobjednički kandidat sveučilišni profesor Davor Filipović zahvalio je svima na dosadašnjem predanom angažmanu:  

Očito je da su se konkurenti prestrašili snage HDZ-a. Njihovo svakodnevno plasiranje "fake newsa" o stranci i meni potvrda je da se boje - jer vide da Zagrepčanke i Zagrepčani prepoznaju našu viziju razvoja voljenog Zagreba! To je razlog više da zajedno nastavimo još - jače! 

Prvi čovjek novozagrebačkog HDZ-a Dražen Hrkač i predsjednica Temeljnog ogranka HDZ-a Hrvatski Leskovac Dijana Matić uglas su poručili i najavili: Novi Zagreb - zapad spreman je za još jednu izbornu pobjedu! 

DA SE NIKAD NE ZABORAVI! 

Nakon sjednice, u spomen na 30. obljetnicu "Krvavog Uskrsa" i pogibiju prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića, paljenjem svijeća na mjesnom spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima odana je počast svima koji su svoje živote položili na Oltar Domovine!