Davor Filipović i Mislav Herman nastavljaju u 6. brzini! Naš pobjednički kandidat i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba posjetili su Gradsku četvrt Podsused-Vrapče.  

Naši bi sugrađani ovdje imali odlagalište građevinskog otpada da HDZ-ovi gradski zastupnici nisu spriječili taj štetni naum! - zajedno su poručili.  

Filipović je na još jednom konkretnom primjeru upozorio na licemjerje profesionalnog prosvjednika Tomislava Tomaševića: 

- U Gradskoj skupštini podnijeli smo amandman o izgradnji podvožnjaka Medpotoki, zahvaljujući kojem će ovaj dio Zagreba prometno prodisati. A znate li tko je glasovao protiv? Tomašević. Ali sada, u kampanji, ima obraza obećavati upravo ovaj podvožnjak! Zasukat ćemo rukave i u sinergiji s našom Vladom RH riješiti životne probleme koji muče ovaj kvart, među njima i pitanje vodovoda! 

Sličan je primjer, kao što se sjećate, i OŠ BukovacMožemo je glasovalo protiv izgradnje nove škole, ali i nju sada obećavaju. Tomaševiću, licemjerje ti je ime!  

Naš kandidat je konstatirao i da Tomašević, premda je već prošlo dva tjedna otkad se pohvalio da je u „40 država bio konzultant“, još nije odgovorio na njegov poziv i javnosti pokazagdje je to, koga i za koju naknadu „konzultirao“:   

- Šuti, mulja, bježi od teme. Fantomski konzultant u biti je novi Sinčić, a Možemo novi Živi zid. A znamo kao je završila njihova priča. 

I predsjednik HDZ Podsused-Vrapče Aljoša Bosnar zorno je predočio kakav je Tomašević muljator 

Ne samo što je sada obećao podvožnjak protiv kojeg je glasovao, nego je i stajao kilometar dalje od mjesta na kojem se treba izgraditi dok ga je „najavljivao“! A ne zna ni da za ovaj projekt već postoje i projektna dokumentacija i građevinska dozvola te da se već vode pregovori o otkupu zemljišta! 

Nakon lokacije na kojoj ćemo izgraditi podvožnjak, naša ekipa obišla je i Tržnicu Gajnice, kod koje se i dalje, premda ih još od subote imamo dovoljno, prikupljaju potpisi za Filipovićevu kandidaturu.  

Kako je i rekao Herman:  

Davor i naša stranka svakim danom imaju sve veću i veću podršku Zagrepčana. Mi smo sigurni izbor za bolji Zagreb!