Gđa Vesna Škare Ožbolt hvata se za glavu, uspaničeno domišlja kako da se izvuče iz ponora u koji je sama sebe bacila. Ispočetka se, očito lažno, pozivala na dr. Franju Tuđmana i slavne '90, ali nakon što se „autala“ i javno priznala da želi koalirati s Možemo/SDP, rejting joj je prema svim istraživanjima potonuo - čak i prema onim komičnim „anketama“ koje plaćaju, naštimavaju i u medije plasiraju Domovinski parking i pobornica Trga maršala Tita gđa Jelena Pavičić Vukičević.

Zadivljena aktivističkim radikalom

Bilo je neugodno gledati koliko je VŠO još u travanjskoj debati gradonačelničkih kandidata na Sveučilištu Vern hvalila aktivističkog radikala Tomaševića, dodvoravala mu se, a on joj je zauzvrat, unaprijed dogovoreno, „nabacivao loptu“ kako bi napadala našeg Davora Filipovića.

Ako tu njezinu blamažu još tko nije vidio, neka se slobodno sam uvjeri:

https://arhiva.hdz.hr/o/go-grada-zagreba/vijest/video-filipovic-nece-me-zaustaviti-ni-sto-su-31-protiv-mene

https://arhiva.hdz.hr/o/go-grada-zagreba/vijest/pa-ovo-je-sada-31-udruzenom-dvojcu-tomasevicklisovic-prikljucila-se-skare

Panika VŠO prerasla u - stampedo!

Na nedavnom sučeljavanju na Z1, a što je transparentno objavio Davor Filipović, otišla je korak dalje - najavila je da će Tomaševića podržati u 2. krugu.

Rezultat naše objave? Panika gđe VŠO prerasla je u - stampedo! Jer Zagrepčani su je prozreli, rejting joj je dotaknuo dno. I stoga je učinila ono što joj je jedino i preostalo da pokuša spasiti što se spasiti da nakon što se, na vlastitu žalost, sama razotkrila: odlučila se na novi salto mortale.

Ultimativna „velika koalicija“

Kombinacijom glumljene odlučnosti, gubitničke nervoze i verbalne agresije sasula je niz uvreda na našeg kandidata.

Naravno da joj nećemo uzvratiti istom mjerom. Tek ćemo objaviti dva screena o njezinim istupima u kojima ne samo da najavljuje, nego i ultimativno traži veliku koaliciju s Možemo/SDP. Srećom, od toga neće biti ništa.