(VIDEO) S velikim zadovoljstvom čestitao sam uvaženoj novinarki Mojmiri Pastorčić na prestižnoj nagradi - Večernjakovoj ruži. Izvrsnost, nagrađivanje onih koji dobro rade svoj posao, visoki standardi... upravo te vrijednosti želim uvesti u upravljanje našim gradom - poručio je Davor Filipović na FB stranici komentirajući svoje gostovanje u RTL Direktu 

U još jednome zapaženom nastupu, naš gradonačelnički kandidat ponovio je da Centar za gospodarenje otpadom mora biti izvan Zagreba. Izvan!  

Za razliku od Tomaševića koji hoće otpad u Resniku, među našim sugrađanima, ja sam tom štetnom naumu rekao jasno - NE! Riješit ćemo taj problem, kao što ćemo i konsolidirati gradske financije te uz pomoć naše VladRH izgraditi Jarunski most i Nacionalnu dječju bolnicu.  

Kad je volja velika, problemi su mali! - zaključio je Filipović. 

ZABRINUO BIH SE DA ME HVALE PROTIVNIČKI TRBUHOZBORCI! 

Naš Davor nije ni izišao iz studija, a aktivistički anarhisti i SDP-ovi trolovi, ali i pristaše usnulog princa ZG parkinga i adventskih kućica Miroslava Škoreveć su počeli agresivno širiti čistu laž - da je na gostovanju u RTL Direktu „smjestio Infobip i Rimac Automobili u Zagreb“.  

Stoga je Filipović na društvenim mrežama pustio video te „prijeporne“ izjave, uz komentar koji u nastavku možete pročitati: 

 

Svakome tko je slušao sasvim je jasno da sam govorio o hrvatskoj pameti i inovativnim tvrtkama diljem Lijepe Naše. A sugrađani koji su možda nasjeli na kampanju laži kojoj sam izložen neka slobodno pogledaju i poslušaju tu moju izjavu.  

No trbuhozborcima mojih konkurenata koji svjesno, maliciozno šire tu laž nemam što poručiti. Ionako im istina ništa ne znači. Uostalom, i prije ove ružne izmišljotine dali su si truda: fabricirali su lažnu naslovnicu jednog dnevnog lista o meni, promovirali nepostojeću „anketu“ s nepostojećim rejtinzima, a vrhunac je bio kada je Tomaševićev apologet, autor hvalospjevne knjige o Možemo, „savjetovao“ vodstvu HDZ-a da nađe drugog kandidata za gradonačelnika Zagreba 

Zanimljiva situacija, da upravo naši najveći protivnici kao najviše brinu o interesima HDZ-a. I koliko god ovakva podmetanja mogla boljeti, svakodnevni nasrtaji najbolja su potvrda da žuljam konkurenciju, da sam na dobrom, pobjedničkom putu. Zabrinuo bih se da me hvale protivnički kuriri!