Neka vama i vašim obiteljima uskrsli Krist podari radost, mir i ljubav! - poručili su naš gradonačelnički kandidat sveučilišni profesor Davor Filipović te predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba dr. med. Mislav Herman čestitajući najveći kršćanski blagdan.  

U cijelosti prenosimo čestitke koje su uputili preko društvenih mreža: 

FILIPOVIĆ: Novi život i novi početak 

Uskrsnu Gospodin doista, aleluja! 

Isus je uskrsnućem pobijedio tamu i darovao nam novi život i novi početak. Neka vama i vašim obiteljima uskrsli Krist podari radost, mir i ljubav!   

Sretan i blagoslovljen Uskrs!  

HERMAN: Snaga duha potrebna za sva iskušenja 

Uskrs ima posebno značenje za sve kršćane. Vrijeme je to buđenja prirode i rađanja novog života, nade u dolazak boljih vremena. Kristova muka i uskrsnuće daju nam snagu da ustrajemo i svakodnevicu učinimo svjetlijom i boljom. To je Božja poruka ljubavi koja u teškim trenucima upućuje čovjeka prema drugom čovjeku, koja potiče na dijalog, toleranciju i mir među ljudima.  

Neka najveći kršćanski blagdan donese vama i vašim obiteljima radost i vjeru, optimizam i snagu duha potrebnu za sva iskušenja.  

Sretan i blagoslovljen Uskrs! 

GO HDZ: Neka Vas prate uskrsna radost i mir! 

Želimo Vam da blagdan Kristovog uskrsnuća, kao najvećeg i najradosnijeg dana, dočekate i provedete sa svojim bližnjima okruženi ljubavlju i srećom. 

Neka Vas prate uskrsna radost i mir. Sretan i blagoslovljen Uskrs!