I te mi sijede daleko teže padaju od prljave kampanje kojoj sam izložen. Agresija mojih konkurenata samo potvrđuje da smo na pravom, pobjedničkom putu! - poručio je Davor Filipović na druženju s mladima u Športsko-rekreacijskom centru Kozjak. 

Osim našega gradonačelničkog kandidata, mladima se na Kozjaku obratio i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Mislav HermanDonosimo njihove ključne poruke: 

HERMAN: Neka Zagreb zasja kao dragulj u kruni naših pobjeda! 

Mladi su bitni. I sam sam bio u Mladeži HDZ-a još u doba prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, vodio je u temeljnom ogranku i na razini gradske četvrti, to su bili moji prvi politički koraci. U stranci sam 25 godina, dobro znam kolika je, kada smo složni, naša snaga, kolika smo snaga svi mi ovdje okupljeni!  

tu snagu trebamo, zajedno, iskoristiti za boljitak našeg grada - jer upravo mi imamo znanje kako ga voditi na dobrobit svih sugrađana. Sutra je 35 dana do izbora, neka Zagreb zasja kao dragulj u kruni pobjeda HDZ-a! 

FILIPOVIĆZA grad u kojem najbolji pobjeđuju, a slabiji su zaštićeni! 

Teško mi je izgovoriti „draga mladeži“ jer se i dalje osjećam mlad iako sam dobio sijede u ova već dva mjeseca prljave kampanje kojoj sam izložen. (smijeh) I te sijede mi daleko teže padaju od laži i podmetanja kojima me obasipa konkurencija.  

No zaboravimo sada na političke protivnike, njihova agresija i nervoza samo potvrđuju da smo na pravom, pobjedničkom putu. U ovu sam utakmicu ušao radi vas, mladih, i radi budućnosti naše djece. Zagreb vidim kao grad u kojem najbolji pobjeđuju, a slabiji su zaštićeni.  

Želim da svi vi mladi koji se borite i studirate možete dobiti posao u gradskim strukturama zahvaljujući svojim kompetencijama, svojem znanju, a ne po „kumama i kumovima“.  

Želim stvoriti takav grad za mlade, a za to su preduvjeti novi, odgovorni model upravljanja Zagrebom i potpuna transparentnost gradskih financija.  

JOŠ JEDAN USPJEŠAN DAN 

Ugodno druženje s mladima na Kozjaku, obilazak NK Škola nogometa Maksimir s Miroslavom Blaževićem juniorom, o dogovorenoj izgradnji nove osnovne škole na Bukovcu s državnim tajnikom Stipom Mamićem, snažna podrška predsjednika Mladeži HDZ-a Ivana Vidiša i MHDZ-a Grada Zagreba Maksimilijana Šimraka - bio je to još jedan uspješni dan našeg DavoraPogledajmo!