Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba Mislav Herman - zajedno s našim pobjedničkim kandidatom Davorom Filipovićem i koalicijskim partnerima HSU-om i HSLS-om - predao je izbornom povjerenstvu na Zagrebačkom velesajmu točno 210 listi za vijeća mjesnih odbora i 17 za vijeća gradskih četvrti.

Zahvaljujem naši vrijednim članicama i članovima te simpatizerkama i simpatizerima koji su se na terenu predano angažirali, iskazujući golemi entuzijazam i zajedništvo. Jer sad je bitno! Vi ste naša snaga! - poručio je Herman i dodatno naglasio:

- Ne skrivamo ambiciju, idemo po pobjedu na sve 4 razine upravljanja Zagrebom! Od VMO-a i VGČ-a preko Gradske skupštine Grada Zagreba do gradonačelnika!

JEDINO HDZ MOŽE ZAUSTAVITI DVOJAC MOŽEMO/SDP!

I Davor Filipović je istaknuo da je čvrsto uvjeren u pobjedu jer HDZ ima i znanje i najbolji program i najkvalitetnije ljude na listama:

- Svakim danom dobivamo sve veću podršku naših sugrađana, trend nam je uzlazan, ozračje odlično, sva ozbiljna istraživanja pokazuju da ulazim u 2. krug i da sam jedini kandidat od centra nadesno koji može zaustaviti dvojac Tomašević-Klisović.

https://arhiva.hdz.hr/o/go-grada-zagreba/vijest/filipovic-se-odvojio-od-konkurenata-u-borbi-za-2-krug-s-nasom-listom-idemo

Podjednako tako, sve ankete potvrđuju da je HDZ jedina stranka koja može zaustaviti udružene destruktivce iz Možemo/SDP. To ćemo i učiniti! - zaključio je Filipović.

POBJEDNIČKA KOALICIJA KONSTRUKTIVNIH LJUDI

Pogledajmo u video razglednici kako je to izgledalo na Zagrebačkom velesajmu i u Središnjici HDZ-a, gdje je prije predaje lista potpisan koalicijski sporazum HDZ-HSU-HSLS. Naš Davor je poslao još jednu snažnu poruku samopouzdanja i pozitivnog duha!

https://arhiva.hdz.hr/o/go-grada-zagreba/vijest/video-koalicijski-sporazum-hdz-hsls-hsu-zajedno-idemo-po-pobjedu