(PHOTO) Umirovljeni pukovnik Ivica Kancir, ratni zapovjednik 202. topničko-raketne brigade Protuzračne obrane pobjedničke Hrvatske vojske, i bivša zamjenica ravnatelja Osnovne škole Sveta Klara i ugledna učiteljica razredne nastave Mirjana Miler nova su, velika pojačanja Temeljnog ogranka HDZ-a Sveta Klara (Gradska četvrt Novi Zagreb - zapad), jednog od najvećih TO-a u cijelom Zagrebu. 

Gđa Miler, prepoznavši se u postignućima naše stranke i naše Vlade RH predvođene predsjednikom Andrejem Plenkovićem, obnovila je članstvo u HDZ-u poslije pune 21 godine.  

U Svetoj Klari članske su im pristupnice zajedno uručili predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba i HDZ-a Zagreb dr. med. Mislav Herman te naš gradonačelnički kandidat sveučilišni profesor Davor Filipović.  

Veseli nas činjenica da je Sveta Klara napokon velikim slovima ucrtana na mapu Zagreba, nikad se nije toliko govorilo o našem naselju i našim potrebama! O tome svjedoči i već 2. posjet u kratkom vremenu dr. Hermana, koji i sam napominje da se već osjeća kao doma kada dolazi kod nas - poručili su iz svetoklarskog HDZ-a na svojoj FB stranici te dodali: 

Ovom je prilikom našu župnu crkvu, uoči Uskrsa posjetio i pobjednički kandidat Davor Filipović, koji je ostao impresioniran bogatom, najmanje 650 godina dugom poviješću naše župe, jedne od najstarijih u Zagrebu južno od Save, o čemu ga je detaljno upoznao đakon Stanko Mikulić, inače i član užeg vodstva svetoklarskog HDZ-a. 

Simbolično je to što je upravo na Trgu Svete Klare, čije je imenovanje i uređenje bila inicijativa naše stranke, general Tomo Medved, nositelj liste HDZ-a u VII. izbornoj jedinici, održao svoj završni skup za parlamentarne izbore, na kojima smo trijumfirali s najboljim rezultatom još od dr. Franje Tuđmana! I sada, s istog trga, krećemo u novu - pobjedu!“ - zaključili su iz svetoklarskog HDZ-a. 

FILIPOVIĆ: UŽIVAO SAM U SVETOJ KLARI 

O posjetu najvećem mjesnom odboru i najvećem temeljnom ogranku HDZ-a u Novom Zagrebu oglasio se na svojoj FB stranici i sveučilišni profesor Davor Filipović: 

Uživao sam u posjetu Svetoj Klari. Brojni razvojno-socijalni projekti za unapređenje naselja, poput izgradnje Dječjeg vrtića i prometne deblokade, u pripremi su i zajedno ćemo ih realizirati.  

Zahvaljujem od srca đakonu Stanku Mikuliću na gostoprimstvu u župnoj crkvi. Zadovoljstvo mi je bilo uručiti stranačke članske pristupnice Mirjani Miler, legendarnoj učiteljici razredne nastave, te pukovniku Ivici Kanciru, ratnom zapovjedniku 202. topničko-ratne brigade PZO.