„Nositelj razvoja kontinentalnog dijela naše županije postaje Nacionalni park Krka. Obiteljska gospodarstva, poljoprivreda i razvoj turizma, ovdje, na rubnim djelovima Nacionalnog parka i u blizini rijeke Čikole, glavni su aduti daljnjeg razvoja zaleđa naše županije. Gospodarstvo koje je stradalo tijekom Domovinskog rata se oporavilo i  nastavlja s daljnjim razvojem. Naša je dužnost biti od pomoći gospodarstvenicima u realizaciji njihovih projekata kako bi mogli što brže i jednostavnije započeti s poslom. Ja ću se truditi svojim znanjem i iskustvom tomu doprinijeti i pomoći u rješavanju problema ovog kraja iz kojega i sama dolazim.“, kazala je danas u Miljevcima kandidatkinja za zamjenicu župana Darija Puljić.

Danas su se kandidati Hrvatske demokratske zajednice za zamjenike župana Šibensko-kninske županije Darija Puljić i Nikola Blažević, družili s građanima na Miljevcima i u Unešiću. Njihov posjet izazvao je veliko zanimanje mještana te se na druženju okupio veliki broj ljudi. Na Miljevcima je domaćin kandidatima bio gradonačelnik Grada Drniša Josip Begonja, a u Unešiću načelnik Općine Živko Bulat, obojica ponovni kandidati za te funkcije.Ovdje, u kontinentalnom dijelu naše županije imamo ogromne  potencijale za proizvodnju i preradu zdrave hrane. Osim toga, tu su i turistički potencijali koji mogu biti nadopuna i nadgradnja priobalnom turizmu, a tu je i naša bogata kulturno-povijesna baština. Trebamo iskoristiti ono čega imamo u izobilju. Vjerujem da ću kao zamjenik župana biti u prilici napraviti promjene na bolje u svakom dijelu naše županije, bio on u zaleđu ili na obali.“, poručio je kandidat za zamjenika župana Nikola Blažević u prepunom Domu kulture u Unešiću.

Kandidati za zamjenike župana istaknuli su kako će Županija i u narednom periodu nastaviti poticati poljoprivrednike, ulagati i zalagati se za ravnomjeran razvoj svih krajeva Šibensko-kninske županije.