„Stalno ponavljam da se zalažemo i zalagat ćemo se za ravnomjeran razvoj naše županije, bez obzira na to tko u kojoj općini bio na vlasti. Županija podržava Općinu Tisno i ulaže sredstva i trud u njezin daljnji napredak. Preko Lučke uprave Šibensko-kninske županije 2014. godine, uloženo je 2 milijuna kuna, a 2015. 3,5 milijuna za  rekonstrukciju i uređenje obalnog pojasa u Tisnom. Ukupno 5.5 milijuna kuna. Tim sredstvima izgradilo se 100-tinjak metara nove rive za prihvat tranzitnih i komunalnih brodova. Od Jezera do Tisnog je napravljena poučna staza uz koju su uređena i odmorišta s klupicama te su postavljene informativne table o ovom području. Ovim su projektima postojeći turistički kapaciteti dobili dodanu vrijednost.“, kazao je župan Pauk danas u Jezerima.

 Danas su se župan Šibensko-kninske županije i ponovni kandidat za tu funkciju Goran Pauk te kandidati za njegove zamjenike Darija Puljić i Nikola Blažević, družili s građanima u Jezerima i Murteru.

U ovom dijelu naše županije najviše novca je  uloženo u pomorsko dobro. Za njegovu sanaciju je u proteklom četverogodišnjem razdoblju u Općinu Murter-Kornati uloženo pola milijuna kuna. Rekonstrukcijom gata osigurali smo 60 komunalnih vezova i nekoliko ribarskih, a u projekt je uloženo preko 3 milijuna kuna. Provodimo legalizaciju bespravno izgrađenih objekata, a na ovom području ih je dosta. Ulažemo i u škole, pa smo tako u sanaciju školskih zgrada u Murteru i Betini u zadnje tri godine  uložili preko 200.000,00 kuna.“, kazao je župan Pauk družeći se danas s mještanima Murtera.

Osim toga, Pauk je naglasio kako Županija osigurava subvencije i poticaje poljoprivrednicima i pruža potporu  poduzetnicima u cilju stvaranja novih radnih mjesta.