Konferencija za medije predsjednika županijske organizacije i koordinatora Socijal-demokratske partije za IX. izbornu jedinicu, koju je „mladi lav SDP-a“ sazvao kako bi oklevetao Hrvatsku demokratsku zajednicu i imenovane čelnike stožera još je jedan u nizu dokaza u prilog činjenici kako se neznanje, nezrelost i neiskustvo u politici često skupo naplaćuju - i to, gubitkom izbora.

Želio bih podsjetiti mladog kolegu, kako upravo Socijal-demokratska partija još koji mjesec obnaša vlast u državi i kako u rukama imaju sve instrumente pravosudnih tijela i policije, zbog čega njegove neistinite kvalifikacije o navodnoj umiješanosti HDZ-ovih dužnosnika u navodna koruptivna dijela, pronalazim tek smiješnim pokušajem da pokuša skrenuti pozornost opet na sebe.

Stoga želimo iskoristiti priliku i čestitati SDP-u i kolegi Klarinu na izboru za koordinatora Socijal-demokratske partije u IX. Izbornoj jedinici za nadolazeće nam parlamentarne izbore. Iskreno se nadam kako ga neuspjeh na protekla četiri izborna ciklusa, u funkciji koordinatora za IX. izbornu jedinicu neće obeshrabriti da pruži sve od sebe. A to, uvjerili smo se, nije mnogo. Naime, i ova jučerašnja konferencija za medije i retorika mladog kolege govore u prilog tome da je nervoza i strah u redovima vladajućih, od gubitka skorašnjih izbora, iz dana u dan sve veća. U nedostatku rezultata rada, bilo kakvih mjerljivih pokazatelja rasta i razvoja služe se samo lažima i insinuacijama kako bi skrenuli pozornost javnosti od činjenice kako je ovo nažalost najnesposobnija Vlada u povijesti Hrvatske države.

Ističem kako je Hrvatska demokratska zajednica sa predsjednikom Tomislavom Karamarkom na čelu postavila nultu stopu tolerancije na korupciju što se za gospodu iz vladajuće „Kukuriku“ koalicije ne može reći. A kolegi Klarinu obećavam kako će Hrvatska demokratska zajednica sa svojim koalicijskim partnerima na skorašnjim parlamentarnim izborima još jednom potvrditi povjerenje građana i u IX. izbornoj jedinici osvojiti najmanje deset zastupničkih mandata.