Redoslijed izbornih radnji i tijek rokova za izborne skupštine temeljnih organizacija HDZ-a, koji je, sukladno Odluci o održavanju redovnih unutarstranačkih izbora, donijelo Središnje izborno povjerenstvo, s obzirom da su izborni rokovi za održavanje izbornih skupština u temeljnim organizacijama HDZ-a započeli 7. veljače 2020. godine, radi pomoći u pripremi izbornih skupština dostavljamo vam obrasce dokumenata koji će vam biti potrebni i vjerujemo od koristi.
Podsje
ćamo da općinski i gradski odbori i odbori organizacija HDZ-a gradskih četvrti, prije održavanja izbornih skupština u temeljnim organizacijama HDZ-a, moraju utvrditi kvote (broj) izaslanika koji će se birati na izbornim skupštinama temeljnih organizacija HDZ-a.

 

S poštovanjem,

odluka_o_odrzavanju_unutarstranackih_izbora_2020._-_6._2._2020.pdfredosljed_izbornih_radnji_za_izbornu_skupstinu_temeljnog_ogranka_hdz-a.pdfglasacki_listic_za_izbor_izvrsnog_odbora_temeljne_organizacije.docxizvjesce_izbornog_povjerenstva_o_rezultatima_glasovanja_na_izbornoj_to.docxkandidatura_za_izbor_potpredsjednika_temeljne_organizacije_hdz-a_oogoogc.docxnaputak_o_nacinu_uvijetima_i_rokovima_kandidiranja_na_izbornim_skupstinama_terirorijalnih_org.docxobrazac_-_kandidatura_za_izbor_izaslanika_na_izbornoj_skupstini_temeljne_organizacije_hdz-a.docposlovnik_o_radu_izborne_skupstine_temeljne_organizacije_hdz-a_-_2020.docxpotpisi_potpore_kandidaturi_za_izbor_potpredsjednika_temeljne_organizacije_hdz-a_oogoogc.docx