HDZ-ove žene voze u petoj brzini! I s volanom čvrsto u ruci - ne skreću s puta! Diljem Hrvatske utemeljuju ogranke, održavaju tribine, gostuju po inozemstvu, predlažu mjere protiv nasilja, apeliraju, kritiziraju, bore se za svoja prava, potpisuju međunarodne sporazume…

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/sporazum-zena-hdz-i-hdz-bih-za-ravno...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/zajednica-zena-katarina-zrinski-prij...

Menadžerica iz Australije

Najnovija vijest o „sigurnoj vožnji“ Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ pristigla je iz Šibensko-kninske županije - osnovan je ogranak Murter-Tisno (zajednički za općine Murter-Kornati i Tisno). Za predsjednicu je izabrana Svitlana Berak, povratnica iz Australije. 

- S ciljem jačanja uloge žena u društvu i obitelji planira se aktivniji doprinos Zajednice u stranci te u društvenom, političkom i gospodarskom životu Županije - izjavila je predsjednica šibensko-kninskih HDZ-ovki Anita Aužina.

Profesionalno dokazane, materijalno situirane i politički etablirane, za HDZ-ove dame s Murtera i iz Tisnog s pravom možemo parafrazirati naš novi stranački slogan: Žensko vrijeme - ženska snaga! 

SDP-ovci, čuvajte se!

Osim predsjednice Berak, diplomirane biznis-menadžerice, u vodstvo ogranka tako su još izabrane Milka Skračić, voditeljica šibenske Galerije svetog Krševana, Željana Šikić, ravnateljica županijske Hrvatske turističke zajednice, Mare Kovačev, zamjenica načelnika Općine Murter-Kornati, Jelena Obratov, HDZ-ova povjerenica u Tisnom, Marinka Fržop, medicinska sestra… 

Osim organizacije uobičajenih tribina, predavanja i humanitarnih akcija, naše dame najavljuju i jedan „nadženski“ cilj - rušenje partijske vlasti u Tisnom i smjenjivanje načelnika Ivana Klarina, Milanovićeva mlađahnog miljenika i, kako zasad stvari stoje, budućeg predsjednika županijskog odbora te stranke. 

SDP-ovci, HDZ-ovke su vam bacile rukavicu u lice! Ne bismo voljeli biti u vašoj koži…