„U Kistanje sam danas došao zahvaliti svima koji su me podržali; dobar dio mještana Kistanja u prvom krugu izbora dao je meni svoj glas. Kao što sam kazao i prilikom svog nedavnog posjeta, Županija ima sluha za potrebe Kistanja i svih ovih 20 godina o njima vodi posebnu brigu. Ulažemo velika sredstva i velike napore da ovdašnjem stanovništvu osiguramo zdravstvenu i svaku drugu skrb, potpomažemo kako poduzetnike, tako i socijalno ugroženi dio stanovništva. Ulažemo u školu i financiramo Pedijatrijsko savjetovalište, a isto tako ćemo nastaviti raditi i u sljedeće četiri godine.“, kazao je župan Goran Pauk danas u Kistanjama.

 Šibensko-kninski župan i ponovni kandidat za tu funkciju Goran Pauk, s predsjednikom Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Nediljkom Dujićem i suradnicima, posjetio je danas Kistanje  i Dubravice. Župan je u opuštenom tonu popio kavu s mještanima u Kistanjama nakon čega je obišao Dubravice.

 U Dubravicama su župana i njegove suradnike dočekali brojni mještani koji su izrazili svoje zadovoljstvo rezultatima prvog kruga lokalnih izbora na skradinskom području gdje je Hrvatska demokratska zajednica ostvarila odlične rezultate.

 „Hrvatska demokratska zajednica u Skradinu i skradinskoj okolici redovito postiže odlične izborne rezultate zbog toga što građani prepoznaju sve ono dobro što radimo za ovaj kraj, njegov napredak i razvoj. Skradin je uređen i stabilan grad, a kao takav on je generator  razvoja svih  mjesta u svojem zaleđu. Županija će i dalje nastaviti  poticati i podržavati sve projekte od važnosti za ovo mjesto i sva ostala naša mjesta, jer su nam sva jednako važna.“, kazao je župan Pauk danas na druženju s mještanima Dubravica.

 Župan je zahvalio svima koji su mu u prvom krugu izbora dali svoj glas i pozvao sve građane da to učine još jednom, u drugom krugu, ove nedjelje.