Zajedno, nastavljamo u istom tempu, s istim žarom, s istim predanim angažmanom za pobjedu HDZ-a i našeg Davora Filipovića u Zagrebu! - jasna je to, jednodušna poruka sa 6. sjednice Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba, na kojoj je putem video linka sudjelovao i Andrej Plenković. 

Predsjednik naše stranke i naše Vlade, uvjeren u pobjedu, poručio je da će Zagrepčani, nakon trijumfa HDZ-a u sve 4 izborne jedinice u glavnom gradu Hrvatske na parlamentarnim izborima, još jednom pokazati koji smjer žele: 

- A to je smjer ozbiljne i odgovorne politike HDZ-a, a ne destrukcije, smjer razvojno-socijalnih projekata i sigurnosti, a ne neznanja i kaosa, smjer učinkovitog povlačenja EU sredstava i iskrene suradnje s Vladom RH na dobrobit Zagreba, a ne proizvodnje stalnih sukoba i besplodnih konfrontacija! 

Prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a i Gradske skupštine Grada Zagreba dr. med. Mislav Herman zahvalio je svima na golemom trudu te pozvao da u istom pozitivnom duhu i istom snagom zajedništva nastavimo sve do ostvarenja naših ambicija: 

- A to je pobjeda na sve četiri razine upravljanja Gradom Zagrebom: mjesni odbori, gradske četvrti, Gradska skupština i, naravno, gradonačelnik! 

Naš pobjednički kandidat sveučilišni profesor Davor Filipović zahvalio je još jednom svima na bezuvjetnoj potpori i sjajnom ozračju na terenu, među vrijednim članovima i simpatizerima:  

- Ovo nije politička bitka samo za Zagreb, nego i za čitavu Hrvatsku, jer je naš grad, glavni grad, žila kucavica cijele Lijepe Naše! 

Na sjednici su sudjelovali i glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić i predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a Dr. Franjo Tuđman“ Mario Kapulica koji su također poslali nedvosmislenu poruku - Zajedno za Zagreb 2021 u plavom!