Savica Šanci i Borovje - nova destinacija našega pobjedničkog kandidata Davora Filipovića te predsjednika Gradske organizacije HDZ-a i Gradske skupštine Mislava Hermana.  

Ta dva naselja, koja skupa sačinjavaju Mjesni odbor Savica Šanci, broje oko 6.000 stanovnika, s tendencijom ubrzanog rasta. Završetak plinofikacije u ruralnom dijelu toga MO-a, ali i izgradnja vrtića i doma mjesne samouprave te otvorenje knjižnice u Borovju, kao i dogradnja osnovne škole (sportska dvorana!), važan su segment Izbornog programa zagrebačkog HDZ-a. 

 

U Borovjugdje živi već 25 godinaHermana i Filipovića ugostio je potpredsjednik Vlade RH i zamjenik predsjednika HDZ-a general Tomo Medved, a u „odboru za doček“ bili su i heroj obrane Vukovara saborski zastupnik Ante Deurpredsjednik Organizacije HDZ-a Gradske četvrti Peščenica-Žitnjak i naš gradski zastupnik Mario Župan te brojni članovi naše stranke - koja u tom MO-u redovito pobjeđuje 

Donosimo ključne poruke: 

MEDVEDKada smo složni, HDZ je - nepobjediv! 

Ponosan sam na svoj kvart, u kojem su dom našli mnogi hrvatski branitelji i stradalnici Domovinskog rata, a ponosan sam i na našeg Davora. Svi čvrsto stojimo uz njega.  

On je najstručnija osoba da vodi Zagreb, ima viziju napretka i jasne ciljeve, a plijeni i njegov pobjednički, sportski duh. Detaljno je upoznat i sa životnim problemima koji svakodnevno muče nas stanovnike Borovja - Davor je nedvojbeno najbolji izbor za naš voljeni grad. 

Davore, dajemo i dat ćemo sve od sebe! A kada smo složni, kada dajemo sve od sebe, HDZ je - nepobjediv! 

FILIPOVIĆŠto nam više podmeću, to smo jači! 

Od srca hvala, generale pobjedničke Hrvatske vojske!  

I sami svjedočite koliko tuku po nama, podmeću, izmišljaju lažne naslovnice, ankete, moje „izjave“… Ali kad osjetim bezrezervnu potporu svih vas ovdje, ne smeta mi nimalo njihova prljava kampanja, nego im poručujem - Dajte još! Podvale kojima se služe samo su potvrda njihove panike, a naše snage.  

Pogledajte sve nervoznijeg, agresivnijeg Tomislava Tomaševića. Njegov „bajni“ program? U njemu nema ničega. Njegova postignuća? Ništa ozbiljnog u životu nije radio. Valjao se po Cvjetnom trgu, prosvjedovao protiv svake gradnje, a sada se nudi kao „mesija“.  

Mulja da je u 41 zemlji bio „konzultant“? No još nije prihvatio moj izazov da predoči gdje je to, koga i o čemu „konzultirao“, kao što izbjegava i TV sučeljavanje. A bježi jer je istina posve suprotna: plaću je dobivao preko svoje udruge, financirane iz inozemstva kako bi nam prodavao destrukciju i demagogiju!  

HERMANPobjeda u Zagrebu dat će čitavoj stranci dodatnu snagu! 

Politička bitka za Zagreb je bitka za Hrvatsku! Naš pobjednički rezultat u Zagrebu dat će cijeloj stranci dodatnu snagu: mi već sada, predvođeni Andrejem Plenkovićem, hitamo prema 3. uzastopnom trijumfu na parlamentarnim izborima!  

Upravo je predsjednik naše stranke i naše Vladlanjskog srpnja očitao lekciju oporbi svih boja i zastava - prvi put u povijesti slavili smo u sve 4 zagrebačke izborne jedinice! Ovog svibnja, snagom zajedništva, ZG HDZ će prvi put pobijediti na sve 4 razine gradske vlasti - od mjesnih odbora preko gradskih četvrti do Gradske skupštini, naravno, gradonačelnika! 

ŽUPAN: Cilj - slaviti na sve 4 razine gradske vlasti! 

Kako bismo realizirali sve naše razvojno-socijalne projekte i riješili sve probleme u MO-u Savica Šanci, moramo pobijediti na sve 4 razine upravljanja, baš kako je naglasio predsjednik Herman.  

Pogledajte primjer Borovjaimamo većinu u pripadnim vijećima i mjesnog odbora i gradske četvrtitemeljem programske suradnje dio smo većine u Gradskoj skupštini, ali problemi još nisu riješeni - unatoč našim stalnim inicijativama. Jer bez mjesta gradonačelnika, koji je prema Statutu Grada jedini odgovoran za izvršenje proračuna i za provedbu projekata, ne možemo sami puno toga 

Pobjeda na sve 4 razine stoga je preduvjet da i napravimo sve one dobre stvari koje planiramo za naše sugrađane. Zajedno, za Davora!