Drage članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice,

u ovo predblagdansko vrijeme posvećeni smo obitelji i prijateljima. Zahvalni smo za sve darove i posvećeni zajedništvu- vrijednosti koja nas čini blagoslovljenima i sretnima.

Hrvatska demokratska zajednica najveća je hrvatska obitelji koju vodi snaga zajedništva; lojalnosti, predanosti i ljubavi prema našim hrvatskim narodnjačkim demokršćanskim vrijednostima. I Vi ste dio te obitelji i snage naše stranke!

Ovu nedjelju su Predsjednički izbori i svi smo pozvani podržati našu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović, prvu hrvatsku predsjednicu! Ponosni smo na našu Predsjednicu koja je punih pet godina uspješno upravljala zemljom i pozicionirala Hrvatsku u Europi i svijetu, a posebice smo joj zahvalni jer je se založila za sve nas u rješavanju pitanja onečišćenja zraka. Naša je Predsjednica dokazala što znači prava briga za obitelj.

Kao i u svim izborima i drugi kandidati pokušavaju nas uvjeriti kako bi oni trebali biti naš prvi izbor. No, samo je jedna naša kandidatkinja, samo je jedan naš izbor jer jedna je naša Predsjednica- Kolinda Grabar Kitarović! Podržimo ju,  pozovimo i naše prijatelje da to učine i izborimo zajedno još jednu pobjedu za našu najsnažniju hrvatsku zajednicu!

Drage HDZ-ovke i HDZ-ovci,

svima Vama, članovima naše HDZ-ove obitelji od srca želim blagoslovljen i miran Božić te sretnu i uspješnu novu 2020. godinu!