Danas su na unutarstranačkim izborima izabrani predsjednici i podpredsjednici na županijskim, gradskim i općinskim razinama. Odaziv na izbore u Brodskoj-posavskoj županiji je 19.7% članstva stranke što je zadovoljavajući odaziv obzirom na smanjenje društvene aktivnosti uzrokovane panedemijom COVIDA-19. Izbori su protekli  u redu i u skladu sa svim propisanim epidemiološkim uvjetima. 
 
Za predsjednika Županijske organizacije ponovo je izrabran dosadašnji predsjednik ŽO-a saborski zastupnik Pero Ćosić koji je ovom prilikom na svojem Facebook profilu objavio:
" HVALA svim članicama i članovima koji su izašli na ove unutarstranačke izbore, posebice hvala svima koji su mi ukazali povjerenje. Čast mi je bilo i čast mi je opet biti predsjednik našeg županijskog HDZ-a.
Naravno, ČESTITAM svim izabranim predsjednicima i podpredsjednicima Općinskih i Gradskih odbora. Posebice čestitam izabranim podpredsjednicima Županijske organizacije Ankici Zmaić, Danijelu Marušiću, Josipu Samardžiću i Aci Vidaković. Svima izabranima želim puno uspjeha budućem radu.
ZAHVALJUJEM svima koji su sudjelovali u organizaciji izbora. Uz Vašu pomoć smo uspjeli poštivati sve epidemiološke uvjete, biti odgovorni i sačuvati zdravlje građana.
Konačno, smatram da je dobro što smo uspjeli održati unutarstranačke izbore jer smo tako dobili LEGITIMNOST na kojoj ćemo graditi buduće POBJEDE."