Dragi prijatelji,

u prvim danima 2020. godine razmišljamo kakva će nam biti ova godina u koju smo upravo zakoračili. Dozvolite mi da svima Vama zaželim da bude uspješnija i bolja od prethodne godine i da nam sretna bude baš cijela godina!

No, ja vjerujem da i sami možemo odgovarati za svoju sreću jer sreća prati hrabre, odvažne i pametne! U nedjelju je drugi krug Predsjedničkih izbora, a mi sebi odabiremo tko će voditi ovu zemlju! Mi biramo tko će biti naš predstavnik u zemlji i svijetu! U nedjelju mi biramo s kim ćemo graditi sreću tijekom cijele ove i narednih pet godina.

Hoćemo li dozvoliti da naš Predsjednik bude jugonostalgičar kojemu naša Domovina nije draga, koji je godinama bilo loš Premijer i koji se javno izrugivao državničkoj funkciji za koju se sad sam kandidira? Zorana Milanovića dobro znamo kao onog koji je Domovinski rat nazvao građanskim, koji je kao Premijer ponižavao hrvatske branitelje, prezadužio zemlju i građane, a hrvatsku državu nazvao slučajnom! Siguran sam da njemu nećemo dopustiti ovu važnu polugu trodiobe vlasti jer bi mogao obezvrijediti sve ono domoljubno koje zajedno gradimo.

Zato Vas pozivam, u nedjelju glasajmo za Kolindu Grabar Kitarović- ženu koja dijeli sa svima nama osjećaj dužnosti i misije prave zaštite naših nacionalnih hrvatskih interesa.

Predsjednica KGK je hrvatski brend, ona je puno učinila za našu zemlju i dokazala je da brine za svoj narod. Bila je dosljedna Tuđmanovoj politici koja okuplja, pozicionirala je Hrvatsku u Srednjoj i Mediteranskoj Europi, zalagala se za legalne migracije, pružala je jasnu podršku opstojanju Hrvata u BIH. Lokalno je dala svoj nemjerljiv doprinos čistom zraku u Slavonskom Brodu i okolici, a primila je i radnike Đure Đaković na Pantovčak kako bi svojim položajem utjecala na rješavanje isplate plaća.

Zato budimo svjesni da već prvu nedjelju u Novoj 2020. godini možemo učiniti puno za svoju sreću slaveći pobjedu s Predsjednicom koja ponosno i dostojanstveno predstavlja Republiku Hrvatsku! Izađimo na izbore i zaokružimo broj 2. Za Našu Predsjednicu- jer Hrvatska ZNA!

S poštovanjem,

Pero Ćosić, predsjednik ŽO HDZ BPŽ