Kandidat za gradonačelnika grada Slavonskog Broda Dragan Jelić i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Anita Holub danas su predali svoje službene kandidature.

- Točno 2461 potpis - hvala svima na podršci. Broj potpisa govori dovoljno, a uvjereni smo da će glasova na izborima biti i puno više. Nužne su nam promjene, grad stagnira, ne radi se na razvoju gospodarstva, na razvoju dodatno obrazovanja, na mladima, sportašima, ljudima s invaliditetom. Gradska uprava je zatvorena za građane. To se sve mora i može promijeniti, i to iz proračuna koji je veliki, a rasipa se u nepotrebne stvari. Meni i mom timu cilj je u naredne četiri godine poboljšati standard građana. Projekata je mnogo u planu i analize potvrđuju da se mogu realzirati. Svi moraju imati kanalazicaiju i vodu, mora se radti na zapošljavanju i otvaraju radnih mjesta u proizvodnji i industriji. – kazao je Dado Jelić i naglasio kako će poslovanje i rad Gradske uprave biti transparentni do zadnje kune.

-Mislim da je Dragan Jelić s punim pravom rekao da smo pobjednički tim. Spoj smo mladosti i energije životnog i poslovnog iskutsva. Djelovanjem i nas i svih ljudi na našoj gradskoj listi Brod može dobiti. Vrijeme je za veliki rad i za promjene. Vjerujemo da Dado i svi mi možemo od Broda napraviti ne samo po veličini veliki grad nego i veliki grad u kojem se dobro živi. Mi to možemo – kazala je Anita Holub, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Slavonskog Broda.

Javnosti se nakon predaje kandidature obratio i predsjednik GO HDZ-a, Josip Samardžić - Dado Jelić i Anita Holub kao i 21 osoba s liste svojim iskustvom i znanjem, enerijom i radom garantariraju provedbu programa sastavljenog ispred Hrvatske demokratske zajednice i predstavlja sukus svih ideja i htjenja u iduče četiri godine za izvršenje u Slavonskom Brodu. Svi oni predstavljaju garanciju provedbe programa. Želimo im sreću u radu, a građane pozivamo da izađu na izbore jer vrijeme je da damo gas.- kazo je dr. Josip Samradžić.

izvor: E-Brod