Hvala svim biračima koji su izašli na izbore, a posebice HVALA svim građanima koji su svoj glas povjerili Kolindi Grabar Kitarović. Od srca zahvaljujemo svima koji su bili kotačić u ovim izborima i upravo smo zbog Vašeg truda pobijedili u oba grada naše Županije, u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški, te u 25 općina diljem naše Županije. U BPŽ smo izgubili samo u općini Stara Gradiška za 15 glasova. Slavonski Brod je najveći grad koji je svoje povjerenje dao našoj kandidatkinji, a cijela Brodsko-posavska županija je, podrškom i rezultatom u samom nacionalnom vrhu, dokazala da je i dalje utvrda HDZ-a.

No, voljom većine hrvatskih birača novoizabrani Predsjednik je Zoran Milanović. Razočarani smo tom činjenicom, ali smo legalisti i poštivat ćemo je. Čestitamo mu na pobjedi uz napomenu- Predsjednik mora predstavljati sve hrvatske građane pa tako i nas birače desnog centra i desnice. Pozivamo ga da prestane dijeliti hrvatski narod, a posebice ga pozivamo da poštuje dignitet Domovinskog rata, ostavštinu tvorca hrvatske Domovine i prvog hrvatskog predsjednika doktora Franje Tuđmana te gradi Hrvatsku kao srednjoeuropsku i mediteransku zemlju.

A naša će kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović u hrvatsku će povijest vječno biti upisana kao prva hrvatska predsjednica! Predsjednica koja je okupljala narod u zajedništvu, pozicionirala Hrvatsku u Europi i svijetu te čijim se izborom i radom dokazalo da naša država demokratska moderna europska zemlja.