Lijepa vijest iz Strasbourga! Naša Sanja Putica izabrana je za potpredsjednicu Parlamentarne skupštine Vijeća Europe (VE) - najveće i najstarije paneuropske organizacije koja ove godine obilježava 70. obljetnicu osnutka! HDZ-ova zastupnica iz dubrovačkog kraja, koja je i voditeljica Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini VE-a, na potpredsjedničku je dužnost izabrana na mandat od godinu dana.

Novo priznanje HDZ-ovoj zastupnici

Nakon što je prije godinu dana izabrana u Središnji odbor (Bureau) Kluba EPP-a u Parlamentarnoj skupštini VE-a, novo je to priznanje našoj zastupnici, čiji je rad očito prepoznat i izvan granica Lijepe Naše! Od srca joj čestitamo!

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/nasa-sanja-putica-izabrana-u-sredisnji-odbor-epp-u-parlamentarnoj-skupstini-vijeca

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/tko-me-pita-za-koristi-od-ulaska-u-eu-ja-mu-kazem-peljeski-most

Predsjednica Liliane Maury Pasquier

Na zimskom zasjedanju Parlamentarne skupštine VE-a, koje će trajati do 25. Siječnja, za predsjednicu je pak izabrana Liliane Maury Pasquier.

Od HDZ-ovih zastupnika, kao član Izaslanstva Hrvatskog sabora na zimskom zasjedanju sudjeluje i  Davor Ivo Stier.

PONOSNI NA NAŠU KONAVOKU!

I načelnik Općine Konavle Božo Lasić (HDZ) čestitao je zastupnici Putici:

- Ispunjeni smo ponosom jer je naša Konavoka, naša Sanja, izabrana za potpredsjednicu Parlamentarne skupštine Vijeća Europe! Sigurni smo da će svoju novu dužnost obnašati jednako savjesno kao što obnaša i dužnost saborske zastupnice!