Ne stišavaju se reakcije na skandal Jović. Bolje reći, skandal Josipović. Jer njih su dvojica komplementarna.

Da pred nama nisu izbori, glavni analitičar i ponajbliži savjetnik trenutačnog predsjednika RH i Milanovićeva kandidata i dalje bi s Pantovčaka, kao što je to nesmetano činio gotovo pet godina, negirao legitimitet naše države! Najsramotnije je to što Josipović nije smijenio Dejana Jovića zbog njegovih protuhrvatska stajališta, nego isključivo radi skorašnjih izbora!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-da-pred-nama-nisu-izbori-josip...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-josipovic-je-i-prije-pet-godin...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/milanovicev-kandidat-neistinom-je-po...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-skandalozno-je-da-se-josipovic...

Jović = Josipović = Jo(sipo)vić

O Jovićevu (Josipovićevu) „liku i djelu“ progovorio je i HDZ-ov saborski zastupnik, predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost prof. dr. Miroslav Tuđman:

Jović se ne slaže sa samostalnom hrvatskom državom. Prije nego je postao Josipovićev glavni analitičar, tvrdio je da će tranzicija završiti kada komunističke stranke i ti isti, njihovi ljudi dođu ponovno na vlast. Također je kazao i da, kada gledate slike hrvatskih generala, ne možete znati jesu li to pripadnici mafije ili države. Radi se o kontinuiranome političkom uvjerenju, a ne o ispadu. Stoga su sva sadašnja Josipovićeva ograđivanja od Jovića - neuvjerljiva. Pa Dejan Jović mu je gotovo pet godina bio savjetnik!?