Kandidat za gradonačelnika Rijeke koalicije HDZ-HSS-HSP AS, Hrvoje Burićpredstavio je svoje zamjenike i kandidate s liste za gradsko vijeće.


Konferenciju za medije otvorio je predsjednik gradskog odbora Rijeka, inositelj riječke gradske liste koalicije HDZ-HSS-HSP AS, Luciano Vukelić.
Vukelić je rekao kako Burićevi zamjenici su Dobrica Rončević i Goran Mufić,predsjednik riječke organizacije HSS-a.

Burić je rekao kako su ima apsolutno povjerenje u svoj tim te koji može provestiizborni program “Rijeka promjena”
„Mi ćemo ostvariti svoj program, jer realan i konkretan, a ovo su ljudi kojiznaju, mogu I žele“, istaknuo je Burić dodavši kako neće biti kao dosadašnjagradska vlast čiji je program ostao samo mrtvo slovo na papiru.

„Siguran sam u ulazak u drugi krug i u konačnici pobjedu. Svjestan sam da tonije lak zadatak, biti će potrebno puno truda, krvi i znoja.“

Burićev kandidate za zamjenika, Goran Mufić rekao je kako je Burić jedinikandidat koji može konkurirati sadašnjem gradonačelniku Obersnelu te kojisigurno ulazi u drugi izborni krug.
U njemu će, ova koalicija iznijeti izbornu pobjedu jer Riječanke i Riječanižele promjene smjera u ovom gradu.

Dobrica Rončević je istaknuo kako su lokalni izbori 19.svibnja, povijesniizbori za Riječanke i Riječane, jer prvu puta od osamostaljenja Hrvatske, SDPgubi izbore i mijenja se vlast nakon 65 godina jednostranačja.

Burić je završio konferenciju za medije ustvrdivši kako Obersnel kukavičkukampanju na ovim izborima.
“Obersnel s građanima komunicira putem pisama Riječankama I Riječanima, kojihje poslao 64000, putem e-konzultacija, društvenih mreža a nema obraza pogledatiniti Riječanke I Riječane niti svoje protukandidate u oči. Na lokalnim izborimaprije 4 godine je pristao na sučeljavanje, ove godine to odbija”, završio jeBurić.