(VIDEO) Predsjednik Vlade RH i HDZ-a mr. sc. Andrej Plenković danas je pohodio Karlovačku županiju - Ogulin, Dugu Resu i, na kraju, samo županijsko sjedište, Karlovac. Dao je snažnu potporu našim kandidatkinjama i kandidatima u drugom krugu lokalnih izbora.

U Ogulinu su predsjednika Plenkovića srdačno dočekali naša kandidatkinja za gradonačelnicu Sanja Marković te brojni naši članovi i simpatizeri. U pratnji predsjednika Plenkovića bili su ministar branitelja Tomo Medved, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić, novi karlovački župan Damir Jelić - koji je pobijedio u prvom krugu na izborima za župana…

Sanja - prva gradonačelnica Ogulina

Predsjednik Plenković u izjavi medijima iskazao je snažnu potporu budućoj gradonačelnici Marković te dodao da će ona biti prva gradonačelnica u ogulinskoj povijesti.

- Veliko mi je zadovoljstvo u Ogulinu dati snažnu potporu našoj kandidatkinji za gradonačelnicu Sanji Marković. Uvjeren sam da će ona u povijesti ovoga drevnog hrvatskog grada - grada Zrinskih, Frankopana i Ivane Brlić-Mažuranić - postati prva gradonačelnica. Sjajan rezultat koji smo ostvarili na izborima za Gradsko vijeće - kao i njeno vodstvo u prvom krugu - daje nam za pravo biti s potpunim samopouzdanjem sigurni da ćemo dobiti potporu birača i u drugom krugu. Sanja će preuzeti odgovornost za budućnost Ogulina.

Gospodarski razvoj Ogulina

Izdvojio je dijelove njenog kvalitetnog programa usmjerenog na razvoj Ogulina i bolji standard svih Ogulinki i Ogulinaca:

- Njezin je program usmjeren na gospodarski razvoj, jačanjem obrazovanja, infrastrukture, korištenje svih kapaciteta ove prekrasne prirode za razvoj turizma… To jamči kvalitetu života svima u Ogulinu.

Pobjednička stranka

Kako je naglasio predsjednik Plenković, tradicionalno snažna potpora hrvatskih građana u ovom kraju pokazat će se i na izborima u drugom krugu.

- HDZ je tradicionalno snažan u ovom dijelu Hrvatske. To je potvrdila pobjeda Damira Jelića u prvom krugu. Uvjeren sam da će cijela ova VII. izborna jedinica - iz koje je u Vladi RH trenutno čak sedam ministrica i ministara - još jednom pokazati koliko povjerenje daje HDZ-u.

„Snažan Ogulin za sve generacije“

Kandidatkinja za gradonačelnicu Ogulina Sanja Marković zahvalila je svim biračima koji su joj u prvom krugu dali povjerenje. Pozvala je na što veći odaziv u drugom krugu izbora i potporu našoj stranci i koalicijskim partnerima.

- Zahvaljujem se i predsjedniku Plenkoviću te svim ministrima koji su mi danas ovdje dali potporu. Čast mi je da sam mogla pokazati prekrasan Ogulin. HDZ je uvijek bio uz Ogulin, tako će biti i dalje. Zajedno s našim županom Jelićem, premijerom Plenkovićem te stabilnom i uspješnom Vladom. Upravo će se stabilnost i uspješnost s nacionalne razine odraziti i na lokalnu. Upravo o tome govori naš program „Snažan Ogulin za sve generacije“. Hvala svima koji su glasovali za HDZ i naše koalicijske partnere.

DUGA RESA: Kvalitetan program za razvoj grada!

Predsjednik Plenković je prilikom posjeta Dugoj Resi dao snažnu potporu našoj kandidatkinji Dijani Zadrović. Iskazao je čvrsto uvjerenje da će u drugom krugu izbora - pobijediti.

- Program koji je predstavila naša kandidatkinja Zadrović zajedno sa svojim timom, u prvi plan stavlja razvoj infrastrukture i kvalitetniju gradsku upravu koja će odgovoriti na izazove svih Dugorešana.

Dodao je da će razvoj turizma, osobito zdravstvenoga, u kraju uz Mrežnicu biti rješenje za kvalitetniju budućnost Duge Rese.