Predsjednik HDZ-a i Vlade mr. sc. Andrej Plenković danas je posjetio Slavonski Brod gdje se - nakon radnog sastanka s članovima županijske i gradske organizacije HDZ-a - družio s građanima.

Potvrda snage HDZ-a

Plenković je čestitao HDZ-u Brodsko-posavske županije na izvrsnim rezultatima u prvom krugu lokalnih izbora.

- Posebno me veseli uvjerljiva pobjeda našega župana Danijela Marušića i sjajan rezultat za Županijsku skupštinu. Pobjede u prvom krugu u 10 općina potvrda su kontinuirane snage HDZ-a u ovoj županiji. Predstoji još šest općina koje čeka drugi krug, gdje naši kandidati stoje jako dobro. Očekujem potvrdu toga uspjeha i siguran sam da ćemo i u ovoj županiji imati više od 50 posto općina u kojima će naši kandidati preuzeti odgovornost.

Potpora Hrvoju Špiceru

Izrazito sam zadovoljan i rezultatom našega kandidata Hrvoja Špicera u Slavonskom Brodu. Vjerujem da je njegov program pokazao da ima nove ideje za razvoj grada i rješavanje bitnih problema - od gospodarskog razvoja, prometne povezanosti i općenito kvalitetnijeg života središta ove županije. Još jednom mu dajem čvrstu potporu te očekujem njegov uspjeh i uspjeh naših šestero kandidata u općinama. 

Photo: www.ebrod.net