Nakon što je posjetio Kutinu i Sisak (Sisačko-moslavačka županija), predsjednik Vlade RH i HDZ-a mr. sc. Andrej Plenković jučer je pohodio Veliku Goricu (Zagrebačka županija). Dao je snažnu potporu pobjedi u drugom krugu lokalnih izbora našem kandidatu za gradonačelnika Velike Gorice Draženu Barišiću (inače, saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije). U pratnji predsjednika Plenkovića bila je potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/babic-ce-postati-gradonacelnik-kutine-zinic-ostati-sisacko-moslavacki-zupan

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-siska-i-u-ovom-dijelu-hrvatske-najsnaznija-smo-i-najodgovornija-stranka-ocekujemo

Barišić - čovjek od rezultata

Predsjednik Plenković družio se u Velikoj Gorici s velikim brojem naših članova i simpatizera. U Velikoj Gorici bili su i naši kandidati za gradonačelnike i načelnike u županijskim gradovima - kojima je Plenković iskazao snažnu potporu. Kao i u brojnim županijama diljem Hrvatske, naša će stranka i u ovoj ostvariti mnogo bolji rezultat nego na izborima 2013. Zajedno do pobjede!

Kako je naglasio predsjednik Plenković, sadašnji gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić će - u drugom krugu - potvrditi svoj gradonačelnički mandat.

- Zadovoljstvo mi je podržati Dražena Barišića - čelnika Županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije - u još jednoj utrci za gradonačelnika Velike Gorice. On je u prvom krugu bio nadomak pobjede, ali ponovit će se još malo da tih nekoliko postotaka podigne gore. Uvjeren sam da će biti ponovno gradonačelnik Velike Gorice - dao je veliki doprinos razvoju grada. Vjerujem da će HDZ i dalje imati odgovornost voditi ovaj, jedan od najvećih gradova u Hrvatskoj. Ukratko - Barišić se pokazao čovjekom od rezultata.

Odgovoran i kvalitetan rad

Sadašnji i budući gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić pozvao je birače da izađu na izbore.

- Ono što smo radili do sada dovoljan je jamac da ćemo i u narednom razdoblju voditi grad odgovorno i prosperitetno.

Zahvala na golemoj potpori

Zahvalio je biračima koji su ga podržali u prvom krugu koji je, kako je izdvojio, bio izuzetno dobar i kvalitetan te je pokazan demokratski iskorak i razina na kojoj funkcionira Velika Gorica.

- Veliki broj glasova koje sam dobio osobno, moji zamjenici i lista pokazuju da smo radili jako dobro u proteklom mandatu i da je tih nekoliko posto bila jedna manjkavost ili slučajnost s obzirom na velik broj kandidata. Ali - to će se nadoknaditi 4. lipnja u drugom krugu lokalnih izbora.

Photo: vgdanas.hr, kronikevg.com