Naime, danas kada je Osijeka još jednom zatrpan snijegom,gradonačelnik Osijeka gospodin Krešimir Bubalo ponovno je otišao u Mostar poinstrukcije, a vjerojatno je angažirao i ralicu Unikoma da ispred njega čisti snijegna putu do Mostara kako bi upitao Glavaša što da radi.

Nadalje, gospodin Kramarić je postavio pitanje pokrićatroškova učestalih odlazaka u Mostar te zamolio institucije da se pozabave tomčinjenicom, a procijenio je da ti troškovi iznose najmanje 300 000 kunagodišnje, budući da je put Osijek-Mostar duži od 1000 kilometara te da se uMostar odlazi službenim automobilima najmanje 100-tinjak puta.

Gospodin Kramarić naglasio je  kako zapravo snijeg nije razlog Bubalovaodlaska u Mostar, već informacija o donošenju Rješenja Ministarstva uprave opriznanju legitimiteta novoga predsjednika GV Osijeka gospodina MiroslavaŠimića.

Predsjednik Kramarić ustvrdio je kako su u HDSSB-u svjesništete zbog zapošljavanja nekolicine članova obitelji Josipa Vrbošića (u OsječkomVodovodu), jer usprkos tome što su ga postavili za međunarodnog tajnikastranke, nisu ga uvrstili na izbornu listu EU parlament.

HDSSB svojim političkim pamfletima i provokacijama pokušavauvući HDZ u politički mulj u kojem Bubalo i njegova ekipa savršeno plivaju.

Oni koji su do prije neki dan bili u maloj koaliciji (HNS),posljednji su koji mogu nekome držati političke prodike i dijeliti savjete.

Nije tajna da u suradnji s SDP-om i medijima sklonim SDP-urade na razbijanju desnog političkoga bloka na političkoj sceni RepublikeHrvatske.