Zaboravio je Damir Barić da je Grad Virovitica, tim tvrtkama odgodio naplatu duga od 3 milijuna kuna kako bi pokušali iznaći spas za radnike i za njihove pošteno zarađene plaće. Nije to plaća kao kod Damira Barića, momka koji je "slučajno" i zabunom završio u Virovitici, koji sav "bitan" mjesečno bere oko 25 tisuća kuna. Zamislite apsurda, ne u Tvornici Viro, ne u gradu Virovitici, već u Županji.

Barić plaću prima od Sladorane Županja. Ne znamo naplaćuje li si i putne troškove... Takav bitan lik, koji niti ne zarađuje plaću u Virovitici, govori o radnim mjestima u našem gradu i pritom laže o broju nezaposlenih u Virovitici. Nismo sretni ni zbog jednog čovjeka koji je nezaposlen, ali, gospodine iz Sladorane, nezaposlenost iznosi 20 posto, a ne 35 kako ste lažno izračunali.

Takvi emisari kojima je laž u očima, kojima je Plan 21  plan za pustošenje Hrvatske, krstare gradskim ulicama. Upravo su takvi povisili PDV, cijene struje, plina, svega živog i neživog, tjerajući Hrvatsku do 400.000 nezaposlenih. Isti ti likovi smanjuju nezaposlenost jedino i isključivo u svojoj stranci.

Svi ti partijski kadrovi, od kojih se neki na stranim jezicima znaju samo smijati imaju jedan kažu oni, bitan stručan preduvjet - "Svaki čovjek iz SDP-a je bitan, ma od kuda on dolazio, iz Čazme ili pak, Županje".

Takvi, koji tvrde da im je Virovitica bitna, lažni su proroci koji svoju istinu šire isto onako kako i plaću zarađuju u ovom gradu, smanjujući nezaposlenost samo u SDP-u, izvlačeći stručnjake, kao zeca iz šešira, po principu slučajnosti ili tarot majstora. Vjerujete li da takvi likovi imaju iskrene namjere?

 Koalicija HDZ-HSS-HSLS-HSP AS-Umirovljenici, grada Virovitice.