Županijski odbor HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije na sjednici održanoj 28. studenog 2016. u Stonu jednoglasno je utvrdio kandidaturu Nikole Dobroslavića za župana Dubrovačko-neretvanske županije na predstojećim lokalnim izborima.

Dva uspješna mandata

Predsjednik dubrovačko-neretvanskog (županijskog) HDZ-a Branko Bačić iznio je prijedlog Predsjedništva Županijskog odbora. Pritom je istaknuo da je Nikola Dobroslavić odradio dva veoma uspješna mandata tijekom kojih se županija pod njegovim vodstvom pozicionirala među najbolje u Hrvatskoj. Za mandata župana Dobroslavića prepoznata je i priznata i u Europskoj uniji - u Odboru regija i Jadransko-jonskoj euroregiji, kojom sam Dobroslavić predsjedava.

Razvoj hrvatskog juga

Pod Dobroslavićevim vodstvom županija se uspješno zauzimala za strateški važne projekte za hrvatski jug, a naša je stranka ispunila sva svoja izborna obećanja. Bačić je naglasio odličnu suradnju s partnerima u oba mandata - čime je potvrđen veliki koalicijski potencijal HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije. Treba naglasiti i dobre odnose i suradnju s načelnicima općina i županija na prostoru susjedne BiH.

Najbolji program & kandidati - za novu pobjedu!

Župan Dobroslavić je kazao da se osjeća spremnim i sposobnim za još jedan mandat na čelu Dubrovačko-neretvanske županije. Zahvalio se Županijskom odboru HDZ-a na dosadašnjoj podršci te istaknuo potrebu maksimalnog angažmana u svim gradovima i općinama na predstojećim izborima.

Dobroslavić je izrazio uvjerenost u pobjedu na izborima kazavši da je Hrvatska demokratska zajednica najjača i najozbiljnija politička snaga u županiji te da će građanima ponuditi najbolji program i najbolje kandidate - kao što je to činila i do sada!