Pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a za sjeverozapadnu i dio središnje Hrvatske mr. sc. Stjepan Adanić održao je sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, predvođenim predsjednikom  Darkom Sobotom, i Gradskim odborom HDZ-a Grada Koprivnice (predsjednik: Goran Kovačić).

Novi model suradnje

Adanić je u svom obraćanju članicama i članovima objasnio novi ustroj Ureda predsjednika HDZ-a i Ureda glavnog tajnika HDZ-a, mjesto i ulogu pomoćnika glavnog tajnika te modalitete buduće suradnje.

Članovi su izrazili veliko zadovoljstvo što će imati pomoćnika glavnog tajnika za direktnu koordinaciju aktivnosti na terenu.

Nova pobjeda - na euroizborima!

Također, pohvalili su i glavnog tajnika Gordana Jandrokovića i predsjednika Andreja Plenkovića za učinjeni pomak u (re)organizaciji naše stranke, kao i u njenoj financijskoj konsolidaciji te briljantnim pobjedama na parlamentarnim i lokalnim izborima!

- Uopće ne sumnjamo da ćemo podjednako premoćno pobijediti i na sljedećim izborima, onima europskim, za koje smo se već počeli ozbiljno pripremati! - porućio je Sobota, prvi čovjek županijskog HDZ-a.

Brže, bolje, učinkovitije

Kao što je i glavni tajnik Jandroković već naglasio, stranka će zahvaljujući nedavnoj reorganizaciji još bolje, brže i učinkovitije funkcionirati, kvalitetnije koordinirati rad na terenu, a istodobno nastaviti s racionalizacijom poslovanja.

Svi sudionici sastanka snažno su podržali novi model suradnje te još izravnije i češće komunikacije Središnjice sa članstvom. Odličan potez!