Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a gradaVirovitice i kandidat za budućeg gradonačelnika Ivica Kirin brojnim prisutnimčlanovima naznačio je da Virovitica trenutno ulazi u novo doba i to sa početnih144 konkretna projekta javnih investicija u vrijednosti 4.9 milrd. kuna satočnim statusom projekta od riješenog prostornog plana, zemljišta , lokacijske ili građevinske dozvole.

Mi znamo, radimo i imamo viziju Viroviticeza desetak godina kao grad koji će znatno povećati broj svojih stanovnika odnosnohoćemo reći da želimo upravljati gradom na način da jačamo gospodarstvo najedini mogući način stvaranjem uvjeta za otvaranje novih radnih mjesta, ali iuvjeta za očuvanjem postojećih i to naročito u proizvodnom sektoru.

Želimo ostvariti uvjete za plaće na raziniEU, štititi radnička prava i dostojanstvo svakoga stanovnika našeg grada jer todirektno utječe na gradski proračun i stoga grad postaje najveći sindikatodnosno zaštitnik radničkih prava, ali poštovat ćemo i svaki kapital kojiotvara radna mjesta, diže plaće i daje priliku mladim ljudima i novimpoduzetnicima koji će biti ponos grada i Hrvatske i to je kapital koji će imatinašu podršku.

Na kraju dragi moji mi želimo samo jedno ito nam nitko ne može oduzeti,  a to je daželimo stvarati i ostvarujemo svoje ideje i svoje snove kroz novo liceVirovitice jer „Bolja Virovitica je i bolja Hrvatska“ naglasio je na krajuIvica Kirin.