Još jedan uspjeh moderniziranog i konsolidiranog istarskog HDZ-a!

Nakon što smo na svibanjskim lokalnim izborima u Istarskoj županiji postigli najbolji rezultat u zadnjih 20 godina i nakon što je predsjednik Županijskog odbora naše stranke dr. Jurica Šiljeg, zahvaljujući rekordnom broju HDZ-ovih mandata, postao predsjednik Gradskog vijeća Umaga, s neskrivenim zadovoljstvom možemo objaviti da je taj grad, kao prvi u Istri, dobio Obalu dr. Franje Tuđmana!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-umaga-modernizirani-hdz-s-novim-ljudima-i-dokazanim-strucnjacima-nezaustavljivo

Avenija grada Vukovara

I ne samo to! Osim što je dosadašnja Nova Obala preimenovana u, vrijedi ponoviti, Obalu dr. Franje Tuđmana, Umag je (umjesto Kolodvorske ulice) dobio i - Aveniju grada Vukovara!

Za promjene naziva glasovalo je 10 od ukupno  17 članova Gradskog vijeća, predvođenih predsjednikom Šiljegom. Ruku „ZA“ digli su vijećnici HDZ-a, SDP- a i Živog zida, dok su IDS-ovci ostali suzdržani.

Umag primjer za cijelu Istru

- Što drugo mogu reći nego da sam - ponosan! Na nužnost da utemeljitelj suvremene hrvatske države i naš prvi predsjednik dr. Tuđman te Grad Heroj dobiju ulice u Umagu apelirao sam još prije nego što smo dogovorili suradnju i formirali većinu u Gradskom vijeću. Zahvaljujem predstavnicima SDP-a i Živog zida što su podržali naš prijedlog. Nadam se da će u ostalim lokalnim jedinicama u Istri slijediti primjer Umaga. Dr. Tuđman i Vukovar to zaslužuju! - za hdz.hr izjavio je dr. Jurica Šiljeg.

I završio razgovor s geslom istarskih HDZ-ovaca:

Ljubimo naš zavičaj Istru - i jedinu nam domovinu Hrvatsku!

Photo: Glas Istre