Želim iskazati zadovoljstvo rezultatom u prvom krugu lokalnih izbora te podržati kvalitetan rad naših članova, rekao je Karamarko.

Komentirajući katastrofalnu gospodarsku situaciju u Hrvatskoj kazao je kako premijer sa svojom nesposobnom vladom vodi ovu državu u propast.

Jučer smo otkrili kako ova vlada ne pronalazi izlaz te da se već godinu i pol dana vrtimo u kružnom toku, a od toga nam se svima već vrti u glavi, bio je slikovit Karamarko. 

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Bjelovara Marijan Coner najavio je pobjedu u drugom krugu te naglasio kako današnje stanje u Bjelovaru je nažalost neodrživo.

Zahvaljujući nesposobnosti lokalne vlasti gospodarski subjekti koji su održavali zaposlenost, poput Elektrometala, propadaju, kazao je Coner.

Prozvao je na odgovornost gradonačelnika za veliki problem neplaćanja PDV-a za poslovnu zonu, gdje je samo na razlici PDV-a Grad izgubio više od 500.000 kuna.

Na novinarski upit da komentira izjavu protukandidata Korušeca koji ga je indirektno prozvao za način stjecanja imovine, Coner je kazao kako je to ispod njegove razine te poručio kako Korušecova retorika pokazuje njegovu veliku nervozu.