„Bez obzira na medijsku blokadu i lažirane ankete, pobjeda je u našim rukama. Nakon godinu i pol, HDZ se zaista podigao i homogenizirao,“ poručio je iz Makarske predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

„Pokazali smo da imamo sjajne ljude i dobru taktiku – obišli smo teren, od čovjeka do čovjeka, od vrata do vrata i pokazali da imamo kandidata za župana vrijednog divljenja, izvrsne gradonačelnike i velik broj mladih koji će pomoći danas na lokalnoj, a u konačnici, sutra na nacionalnoj razini. Već na jesen, tražit ćemo prijevremene parlamentarne izbore!“, kazao je Karamarko.

S predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom u posjetu Makarskoj bili su i trenutni župan Splitsko dalmatinske županije Ante Sanader, kandidat za župana Splitsko dalmatinske županije Zlatko Ževrnja.

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Makarske dr. Marko Ožić Bebek poželio je svima dobrodošlicu te kazao kako mu je izuzetna čast ugostiti predsjednika HDZ-a na njegov rođendan.

„Predsjedniče, sretan rođendan,“ otvorio je svoj govor Ožić Bebek, uz tortu koju su Makarani darovali Karamarku.

„Pobijedit ćemo u drugom krugu i nastaviti kontinuitet vodstva HDZ-a u Makarskoj. Smatrajte ogromnu pobjedu koju ćemo slaviti 02. lipnja diljem županije i rođendanskim poklonom.“, kazao je Ožić Bebek.

Prije i poslije skupa, delegacija je prošetala gradom i družila se s građanima.

„Ova Vlada radi loše. Svjedoci smo preko milijun i pol sirotinje u ovoj zemlje, a među njima su i naši članovi. Moramo promijeniti vlast, za bolje sutra,“ rekao je tom prilikom Karamarko.