andidati HDZ-a su se dokazali u svojim strukama i njihovo iskustvo biti će iznimno dragocjeno u budućem radu, kazao je Karamarko.

Kazao je ako je ponosan što HDZ ima ovako dobre kandidate, a izgubiti s njima bila bi velika tragedija za ovaj grad i županiju.

Obilazeći cijelu Hrvatsku, kako u kampanji za Europske izbore tako i u prvom krugu lokalnih izbora uvjerio sam se da HDZ raspolaže s jako dobrim ljudskim potencijalom i dok sam predsjednik HDZ-a slušat ću mišljenja svakog našeg člana, jer članstvo je bogatstvo ove stranke, naglasio je Karamarko.

Karamarko se prisjeti kako je HDZ u protekla dva mjeseca ostvario dvije pobjede, ali i poručio kako HDZ na tome neće stati.

„Pobjeda u Splitu biti će točka na „i“ naše pobjede, a istinski dokaz poraza naših političkih protivnika“, zaključio je Karamarko.

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita Vjekoslav Ivanišević naglasio je kako ovu političku utakmicu moramo odigrati do kraja.

Istaknuo je veliku ulogu Mladeži u ovoj kampanji te im zahvalio na trudu i radu.

Splitu moramo vratiti ponos i dostojanstvo, a to može samo HDZ, zaključio je Ivanišević.

Kandidat HDZ-a za župana Splitsko dalmatinske županije Zlatko Ževrnja istaknuo je kao se na terenu osjeća optimizam kod naših članova i simpatizera koji će presuditi u drugom krugu lokalnih izbora.

Istaknuo je kako rezultat u prvom krugu je izrazito dobar s obzirom na to da su četiri od pet kandidata za župana dolazili s desnice.

Ževrnja je pozvao građane da izađu na drugi krug lokalnih izbora, jer još ništa nije riješeno.

Aktualni župan Splitsko dalmatinske županije Ante Sanader kazao je kao HDZ ima najbolje kandidate za grad i županiju te naglasio kako je HDZ pokazao svoju snagu u prvom krugu lokalnih izbora.

Predsjednik gradskog odbora Splita Petar Škorić rekao je kako se osjeća taj duh pobjede u zraku.

Pozvao je sve članove i simpatizere da se skupe zadnji atomi snage i da se donese pobjeda HDZ-u 02. lipnja.