Dubrovnik. Predsjednik HDZ-a mr. sc. Andrej Plenković jučer se Staroj gradskoj luci - zajedno s kandidatima na listi za X. izbornu jedinicu - družio s brojnim okupljenim građanima. Kvaliteta izbornog programa i vjerodostojnost kandidata za pobjedu HDZ-a!

Kao što znate, jučer su i u Makarskoj i u Metkoviću na skupovima predstavljeni kandidati za X. izbornu jedinicu.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/iz-metkovica-pred-gradanima-je-izbor...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/iz-makarske-imamo-kvalitetne-ljude-i...

I u Dubrovniku srdačan doček predsjedniku Plenkoviću i našim kandidatima. Brojna druženja, razgovori i susreti s građanima.

Donosimo ključne poruke predsjednika Plenkovića i prvog na listi za X. Izbornu jedinicu generala Damira Krstičevića:

Plenković: Vjerodostojno - u bolju budućnost Hrvatske!

Kada je riječ o HDZ-u i meni kao predsjedniku stranke, hrvatsku Vladu više neće voditi netko tko nema izborni legitimitet. Odbijamo ucjene - sastavit ćemo stabilnu i funkcionirajuću Vladu. Drugo - nema velike koalicije! Mi i SDP nismo isto. Dvije smo različite stranke. HDZ cijeni hrvatske branitelje, vrijednosti Domovinskog rata, štiti nacionalne interese - govorimo jasno ono što treba reći kada je riječ o odnosima sa susjedima i kada je riječ o europskim vrijednostima te zaštiti naših branitelja. Budimo jasni oko toga - idemo u pobjedu! U nekoliko tjedana smo se digli. U sljedeća dva tjedna očekujem dodatni iskorak u ovoj izbornoj jedinici i jedan mandat više. Siguran sam u pobjedu. Vjerodostojno - u bolju budućnost Hrvatske!

Pobjednička lista

Ovdje smo da pošaljemo još jednom poruku mobilizacije našeg članstva i svim građanima da izađu na izbore i daju povjerenje HDZ-u. Lista je sjajna, predvodi je heroj Domovinskog rata general Krstičević. To su sve ljudi koji su se dokazali - uvjeren sam u pobjedu HDZ-a u cijeloj Dalmaciji.

Krstičević: Pobijedimo - za našu Hrvatsku!

Prijateljice i prijatelji, izađimo na izbore 11. rujna - zajedno dajmo povjerenje Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Stranci koja je utemeljila hrvatsku državu, očuvala hrvatsku državu na čelu s prvim hrvatskim predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom. Imamo najbolje ljude i najbolji program - čovjeka koji je u kratkom vremenu pokazao da ima sposobnost, viziju, znanje i pozitivnu energiju potrebnoj Hrvatskoj. Plenković zaslužuje biti novi predsjednik Vlade. Pobijedimo - za našu Hrvatsku!

NA DUBROVAČKIM LJETNIM IGRAMA

Predsjednik Plenković navečer je pribivao svečanoj ceremoniji zatvaranja 67. Dubrovačkih ljetnih igara - jednog od najprestižnijih festivala u Hrvatskoj. Valja istaknuti da su Dubrovačke ljetne kazališna i glazbeno-scenska manifestacija od nacionalnog značenja i interesa za Republiku Hrvatsku.