Nakon kave s građanima uputili su se na motivacijski sastanak s članstvom u kino Domobran.

Ante Stipčić, domaćin i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Trogira koji će se za mandat izboriti u drugom krugu lokalnih izbora izrazio je zadovoljstvo rezultatima postignutima u prvome krugu, kako u Trogiru tako i u županiji.

„Zajedno moramo biti što jači te moramo biti jedinstveni u gradskome vijeću.“, zaključio je.

„Naša lista za Gradsko vijeće grada Kaštela postigla je za 5% bolji rezultat nego na prethodnim lokalnim izborima, a zajedno sa koalicijskim partnerima činit ćemo 65-70% Gradskog vijeća. Ja kao kandidat za gradonačelnika dobio sam 47% glasova, sportski rečeno, pogodili smo stativu“, rekao je Ivan Udovičić, kandidat za gradonačelnika Kaštela te najavio pobjedu 02.lipnja.

Zlatko Ževrnja, kandidat za župana čestitao je domaćinima na rezultatima koje su ostvarili, a posebno Vinku Zulimu, novom-starom načelniku Segeta koji je stvar uspio riješiti već u prvom krugu, te zahvalio što su svojim radom i trudom doprinijeli odličnom rezultatu i na županijskom razini.

„Od srca vam zahvaljujem na svemu i apeliram na mobilizaciju jer drugi krug je nova utakmica i krećemo od nule“, ustvrdio je Ževrnja.

„Možete imati najbolji menadžment stranke, ali ako nemate potporu i marljiv rad u svome članstvu, ništa nemate. Posebno sam zadovoljan s onim što se dogodilo u ovoj županiji, Trogiru, Kaštelima, Splitu i jako sam ponosan na vaš rezultat“, kazao je Karamarko.

„Vidjeli ste kako se ova Vlada odnosi prema našoj domovini. Nazivaju je slučajnom državom, državom apsurda. Sramotan je podatak kako je u Hrvatskoj danas 1,5 milijuna siromašnih ljudi, a premijer Milanović kaže Idemo dalje istim putem! O svemu pričaju samo ne o našoj domovini Hrvatskoj. Pokažimo im 2.lipnja što mislimo o njima i ovoj Vladi. Zadajmo im konačni udarac“, zaključio je Karamarko.