HDZ jepostao dom ljudi koji vole svoju Domovinu, koji su pošteni i nekorumpirani,kazao je Karamarko.

Naglasio jekako stranka djeluje pod geslom „Korupciju i kriminal van iz HDZ-a, poštenje ipravda unutra“.

Karamarko jepodsjetio da od svih obećanja, tsunami investicija, ove vlade nismo dobiliništa.

Nisu sposobni ništa konkretno napraviti pa prodaju nacionalnog blaga poputCroatia osiguranja i HPB-a.

Pokušavajunas kojekakvim anketama obeshrabriti, ali anketa koja je bila na izborima za EUparlament provedena ja na 750.000 glasača i HDZ je dobio potporu od 33%,poručio je Karamarko.

Istaknuokako Rijeka može računati na punu potporu na predstojećim lokalnim izborima tepohvalio entuzijazam i požrtvovnost svih kandidata.

Dr.LucianVukelić, nositelj liste za Gradsko vijeće Rijeke i predsjednik G.O. HDZ-aRijeke istaknuo je kako Rijeka već 20 godina živi po modelu kojim sad živicijela Hrvatska.

Kandidat zagradonačelnika Rijeke Hrvoje Burić rekao je kako će san o pobjedi na izborima uRijeci doživjeti svoje ostvarenje.

Dosta jebilo praznih obećanja o uređenju autobusnog kolodvora, o ulaganjima u Rijekukoja se ne ostvaruju, zaključio je Burić.

PredsjednikŽ.O. HDZ-a Primorsko-goranske županije Oleg Butković istaknuo je kako se željaza promjenama osjeća na svakom koraku.

HDZ imaodlične kandidate, ljude koji su afirmirani i dokazani u svojim strukama,zaključio je Butković uz poruku da 19. svibnja moramo svi izaći na izbore.

Kandidat zažupana Primorsko-goranske županije Dinko Beaković zahvalio je predsjednikuTomislavu Karamarku i vodstvu HDZ-a na ukazanom povjerenju i podršci.

Svjestan samdaje Primorsko-goranska županija težak teren, ali s radom i požrtvovnošćuostvarit ćemo pobjedu, zaključio je Beaković.