Predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković, predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković, potpredsjednici Hrvatskog sabora iz reda naše stranke, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić i ostali članovi Predsjedništva našega zastupničkog kluba održali su jučer i danas redovite konzultacije s našim zastupnicima po pojedinim izbornim jedinicama.

Unaprjeđenje rada u Saboru & na terenu

Razgovaralo se o unaprjeđenju rada u Hrvatskom saboru, još boljoj koordinaciji aktivnosti unutar Kluba te pripremi saborskih rasprava, ali i o još većem angažmanu naših zastupnika na terenu, među hrvatskim ljudima.

Zastupnici su predsjednika Plenkovića izvijestili o svojim aktivnostima u izbornim jedinicama u kojima su i dobili povjerenje. Razmatrane su mogućnosti daljnjeg poboljšanja komunikacije s građanima neposredno na terenu, s osvrtom na neprijeporna postignuća naše Vlade - od dobrih ekonomskih  pokazatelja do realizacije razvojno-socijalnih projekata u pojedinim krajevima Lijepe Naše.

„Očekujem vaš još intenzivniji rad!“

Predsjednik Plenković istaknuo je za hdz.hr da je vrlo zadovoljan jučerašnjim i današnjim razgovorima sa zastupnicima, naglasivši da u nadolazećem razdoblju od njih očekuje još intenzivniji rad na terenu - u njihovim županijama, gradovima i općinama.

- Kao ozbiljna stranka, provodimo redovite konzultacije s našim zastupnicima. Želimo još kvalitetnije koordinirati suradnju između saborskih zastupnika i Vlade, potaknuti njihov angažman i pojačati vidljivost na terenu - zaključio je predsjednik HDZ-a.