Vujević je predstavio kandidate Dubravku Šuicu, DavoraIvu Steira, Ružu Tomašić i Milivoja Špiku.

Špika je istaknuo kako su izbori 14. travnja ujedno ireferendum koji će pokazati u kojem smjeru ide Hrvatska. Dodao je i da građanine doživljavaju činjenicu da su ovi izbori ujedno i povijesni. „Ulazimo natržište od 500 milijuna ljudi. Europa je prilika, a na nama je kako ćemo juiskoristiti. Nezaposlenom treba posao, a onaj koji ima posao treba dobru plaću.Umirovljenicima treba mirovina dostatna za život, ali mirovina koja ne osigurava dostojanstvo nije mirovina“,rekao je Špika.

Kandidatkinja Ruža Tomašić naglasila je potrebu za štovećim izlaskom na izbore i širenjem poruka liste broj 12.  „Nemojte slušati što političari govore, negogledajte što rade. Ovih 12 ljudi su garancija da smo svoj na svome. Izađite naizbore i glasajte za one koji žive Hrvatsku“, rekla je.

Davor Ivo Stier rekao je kako moramo pobijediti dva puta,na nadolazećim izborima koji će se održati 14. travnja, a potom na lokalnimizborima 19. svibnja. „Dr. Franjo Tuđman je još 1989. godine zacrtao putHrvatske prema Europskoj Uniji. Možete imati najbolje projekte, ali to ništaneće vrijediti ako vam srce ne kuca za Hrvatsku. Potrebna je promjena smjera uHrvatskoj, u gospodarskom i političkom smislu“, naglasio je.

Dubravka Šuica se osvrnula na infrastrukturni diskontinuiteti izgradnju Pelješkog mosta. „Simbolički moramo ujediniti Hrvatsku. Zalagat ćuse da uz pomoć sredstava iz europskih fondova Dubrovnik fizički postane dio Europske unije“, zaključila je i dodalakako će se  boriti da se svi gradoviHrvatske jednako razvijaju, kao što se razvila Velika Gorica. „HDZ je započeo izavršio pregovore. Potpisali smo ugovor o ulasku u Europsku uniju. 1. srpnja tajće šlag na torti uzeti SDP i Milanovićeva vlada. Zbog pravde izađite na izborei pokažite da je HDZ jači, da je stranka koja je zaslužila da ima svojepredstavnike u parlamentu“ , rekla je Šuica.