Tomislav Karamarko boravio je u Novom Marofu kako bi još jednom iskazao podršku HDZ-ovom kandidatu za župana Varaždinske županije i predsjedniku Županijskog odbora HDZ-a, Anđelku Stričaku i kandidatu za gradonačelnika Novog Marofa i predsjednika Gradskog odbora HDZ-a, Siniši Jenkaču.

 

U nepuna dva mjeseca Tomislav Karamarko sa suradnicima je posjetio Novi Marof, te još jednom Varaždinsku županiju što je dokaz  da podržava ljude koji vode stranku na ovim prostorima i da Središnjica stoji iza svojih kandidata i pomaže im u svakom pogledu.

 

Tomislav Karamarko istaknuo je kako se u Hrvatskoj osjeća pobjednički duh, od Dubrovnika do Vukovara, kao devedesetih kada smo stali u obranu Hrvatske. HDZ se diže iz dana u dan, svakodnevno nam  prilaze novi ljudi, mobilizacija i motivacija članstva na najvišem je nivou, što je i dokaz pobjede HDZ-a na izborima za EU parlament i na lokalnim izborima, a poslije nedjelje Hrvatska će se još više obojiti u plavo , kazao je Karamarko.

 

Nikakve ankete koje si aktualna vlast radi nisu vjerodostojne, najvjerodostojnije su ankete koje narod svojim glasovanjem odluči na izborima, a rezultate svi znamo, naglasio je Karamarko.

 

Skupu su se obratili i Anđelko Stričak kandidat za varaždinskoga župana i Siniša Jenkač kandidat za gradonačelnika Novoga Marofa. 

 

HDZ je u prvom krugu lokalnih izbora u Novomu Marofu dobio sedam vijećnika i pojedinačno je najjača parlamentarna stranka. Sada se raznim trgovanjima pokušava stvoriti umjetna i neprirodna većina u Gradskom vijeću, kazao je Jenkač.

 

HDZ vjeruje u pobjedu, jer 40 posto dobivenih glasova u prvomu krugu veliki je zalog za drugi krug izbora. HDZ-u  su jedini partneri birači, građani koji su prepoznali naš program i s kojima stvaramo koaliciju  i partnerski odnos, zaključio je Jenkač.

 

Kandidat za župana Varaždinske županije Anđelko Stričak istaknuo je kako sadašnju vlast prate mnoge afere, od javno privatnoga partnerstva do privatizacije Varaždinske banke  te je istaknuo kako će uskoro doći vrijeme kada će se sa tih i drugih dokumenata skinuti veo tajni.

Dodao je kako aktualna županijska vlast uz brojne afere i uhljebljivanje stranačkih poslušnika nije gotovo ništa učinila od svojih predizbornih obećanja, pa je vrijeme da  u Varaždinskoj županiji dođe do pozitivnih promjena, zaključio je Stričak.