(PHOTO) Zaklada Ana Rukavina i Nova TV održale su na zagrebačkom Trgu bana Jelačića 13. humanitarni koncert „Želim život“, na kojem je pozivima građana prikupljeno 1,45 milijuna kuna! Sredstva su namijenjena za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i srodnih specijalizacija.

Snažna poruka ljubavi & solidarnosti

Iz call centra su se građanima, kao i prijašnjih godina, javljali i naši najviši državni dužnosnici - predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović & predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković.

- Hrvatski ljudi, još jednom, iskazali su veliko srce, solidarnost i podršku jedni drugima. U ovo blagdansko vrijeme poslali su snažnu poruku ljubavi. Čast nam je da možemo dati svoj mali doprinos ovoj plemenitoj akciji. Jako je veliki odaziv, telefon svake sekunde zvoni! „Želim život“ sjajna je akcija, s posebnom radošću već godinama sudjelujem u njoj! - istaknuo je Plenković tijekom koncerta.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/predsjednik-plenkovic-i-vodstvo-hdz-u-humanitarnoj-akciji-zelim-zivot

Sve životne dobi & pozitivne emocije

I Jandroković je bio oduševljen pozitivnim ozračjem i brojem poziva:

- Zovu ljudi svih životnih dobi, i mladi i stari, sretni što mogu pripomoći! Sve je ispunjeno pozitivnim emocijama. Ne, nitko mi nije postavio pitanje vezano za rad Sabora!

Na telefon u call centru javljali su se i mnogi drugi naši dužnosnici - zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, ministrice & ministri Davor Božinović, Darko Horvat, Zdravko Marić, Nada Murganić, Gabrijela Žalac, Goran Marić… saborski zastupnici...

Zbilja, krasna akcija i krasna večer!