Druženje članova, simpatizera te prijatelja Hrvatske demokratske zajednice Šibensko kninske županije s kandidatkinjom HDZ-a na predstojećim predsjedničkim izborima i aktualnom predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović sinoć je održano u restoranu Atrium.

Pred 400-tinjak okupljenih dobrodošlicu sadašnjoj, a i budućoj predsjednici, u ime svih okupljenih je poželio predsjednik ŽO HDZ-a Nediljko Dujić.

"Draga naša sadašnja, a i buduća predsjednice, dobro došli u našu županiju. U županiju koja je bastion pobjeda i uspjeha HDZ-a. Kad smo prije 5 godina krenuli u kampanju za vaš prvi mandat, znali smo da je pobjeda neupitna i da ćete vratiti ponos hrvatskom narodu, da ćete vratiti politiku okupljanja i zajedništva našeg prvog predsjednika Franje Tuđmana. Budite sigurni da u našoj županiji imate potporu i vjerujem u vašu pobjedu na predstojećim predsjedničkim izborima." kazao je tom prigodom Dujić.

Potom se okupljenima obratila predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar Kitarović koja prije svega zahvalila na potpori. “Vjerujući u snagu Hrvatske i hrvatskih ljudi, pokazali smo da možemo mijenjati stvari na bolje. To ćemo, zajedno, činiti i u buduće, u novome petogodišnjem mandatu!"

#VjerujemuHrvatsku