„Danas smo ovdje kako bismo obišli sve ove projekte od izuzetne važnosti za ovo mjesto. Moramo izraziti zadovoljstvo svime što je u zadnje vrijeme napravljeno u Općini Tribunj i naravno da će Vlada nastaviti podržavati sve projekte koji donose prosperitet građanima jer nam je stalo da svakog našeg i najmanjeg mjesta, sela i grada.“, složili su se  ministar graditeljstava i prostornog uređenja Lovro Kuščević i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić prilikom današnjeg posjeta ribarskoj luci u Tribunju i pozvali sve Tribunjce da u nedjelju 4. lipnja izađu na izbore i svoj glas daju kandidatu Hrvatske demokratske zajednice Damiru Pilipcu. 

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, posjetili su danas Tribunj gdje  su im je domaćini bili načelnik Općine Damir Pilipac i predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić.

„Zahvaljujem ministrima i njihovim suradnicima na posjetu, a posebno im zahvaljujem na tome što nam pružaju svesrdnu pomoć i podršku u provedbi svih naših velikih projekata koje smo u zadnjih nekoliko godina realizirali. Tribunj je općina koja u svakom smislu opravdava svoje postojanje; u zadnjih nekoliko godina u Tribunju smo izgradili kanalizacijsku mrežu, modernu veletržnica ribe, sanirali smo pomorsko dobro i lučko područje, a spremni smo vjerodostojno i odgovorno povesti Tribunj u još bolju budućnost.“, kazao je načelnik Općine Tribunj Damir Pilipac.