U prostorijama stranke u Šibeniku održana je proširena sjednica ŽO HDZ-a Šibensko kninske županije na kojoj je nazočio i predsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković sa suradnicima.

U ime ŽO HDZ-a uvažene goste je pozdravio predsjednik ŽO HDZ-a Šibensko kninske županije Nediljko Dujić. Koji je tom prigodom upoznao predsjednika Plenkovića sa radom županijskog odbora u proteklom razdoblju, pripremama za EU izbore kao i o nedavno provedenim izborima za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora u gradu Šibeniku.

"Mi smo prije dva tjedna u Šibeniku imali predizore u kojima smo ostvarili apsolutnu pobjedu u 39 od 45 mjesnih odbora i gradski četvrti, a u dvije imamo relativnu pobjedu i mogućnosti koaliranja. To je bio uvod za EU izbore 26.svibnja na kojima ćemo ostvariti odličan rezultat, a uložit ćemo i dodatan napor jer mi želimo da naš Goran uđe u Europski parlament." - kazao je predsjednik Dujić.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković je čestitao na izvrsnom rezultatu HDZ-,a u gradu Šibeniku, upoznao prisutne sa aktualnom političkom situacijom u RH kao i sa kampanjom za EU izbore.

#HrvatskaZaGeneracije