Unatoč kiši, brojni žitelji općine Bilice okupili su se sinoć u Bilicama kako bi čuli poruke kandidata Domoljubne koalicije iz Šibensko-kninske županije za IX. izbornu jedinicu, koji će ih predstavljati u slijedećem sazivu Hrvatskog sabora. Pozdravio ih je predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Bilice Mario Mikulandra, a predsjednik ŽO HDZ-a Nediljko Dujić predstavio je kandidate Domoljubne koalicije iz Šibensko-kninske županije za Hrvatski sabor.

"U IX. izbornoj jedinici imamo listu najboljih kandidata, koju predvodi budući premijer Tomislav Karamarko. Na drugom mjestu je Josipa Rimac, bivša gradonačelnica Knina, žena koja zna, može i hoće pomoći svojoj županiji kao što je više od 10 godina pomagala Kninu. A večeras ovdje s nama su aktualni župan Goran Pauk, načelnica Općine Rogoznica Sandra Jakelić i Hrvoje Zekanović iz HRAST-a.", kazao je Dujić.

"Nismo važni mi kao pojedinci, važna je država Hrvatska, a program HDZ-a i Domoljubne koalicije jedini je koji može Hrvatsku izvući iz ove situacije do koje nas je dovela ova Vlada. I zato, dragi prijatelji, vjerujem u vas i vjerujem da ćete 8. studenoga izići na izbore i dati glas listi Domoljubne koalicije, ne zbog nas, već zbog budućnosti naše djece i domovine nam Hrvatske", poručila je HDZ-ova kandidatkinja Sandra.

Biličanima se predstavio Hrvoje Zekanović iz HRASTA-pokreta za uspješnu Hrvatsku, čiji je slogan kršćanski glas u Hrvatskom saboru.

U sportskom duhu okupljene je pozdravio HDZ-ov kandidat za Sabor Goran Pauk: "Veselio sam se druženju ovdje kraj igrališta i žao mi je što nam vrijeme nije za rukom, ali smo pokraj njega pa kao da smo u nekom poluvremenu. I jesmo, na poluvremenu ove izborne utrke. Imamo dobru situaciju, dobar rezultat, moramo se skupiti i istrčati drugo poluvrijeme, zabiti ne jedan gol već 2-3 tako da imamo bolju poziciju, odnosno da možemo bolju i kvalitetniju Vladu sastaviti.", rekao je Pauk. Naglasio je da u ove izbore HDZ i Domoljubna koalicija idu sa kvalitetno osmišljenim programom, te izrazio vjeru u pobjedu.